Φωτογραφία: Unsplash
Φωτογραφία: Unsplash
ΚΡΑΓΙΟΝ

Τρία οικονομικά κραγιόν για να βγάλεις όλο το καλοκαίρι -Σε τρία διαφορετικά χρώματα


Δε βγαίνω ποτέ εκτός σπιτιού, χωρίς κραγιόν.

Και αν δε θέλω χρώμα στα χείλη μου, θα κάνω ένα πέρασμα με lip balm. Είναι το καλλυντικό που χαρίζει χρώμα και λάμψη στο πρόσωπο και είναι απαραίτητο για κάθε γυναικείο νεσεσέρ.

Επειδή όμως χρειαζόμαστε πολλά και δεν μπορούμε συνεχώς να ξοδεύουμε χρήματα σε makeup και skincare προϊόντα, καταλήξαμε σε 3 κραγιόν που κοστίζουν περίπου 5 ευρώ και είναι απαραίτητα για κάθε γυναικείο νεσεσέρ.

Ένα nude ιδανικό για απαλό ή γήινο μακιγιάζ, ένα σε κόκκινη απόχρωση-σκούρα ή ανοιχτή, ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας σας-και ένα πιο διάφανο, ενυδατικό ιδανικό για τα ανάλαφρα makeup looks του καλοκαιριού.

Τολμήστε να παίξετε με τα κραγιόν σας και συνδυάστε τα μεταξύ τους για να δημιουργήσετε μοναδικές αποχρώσεις, ενώ μην ξεχνάτε και το makeup trick που έκαναν οι γιαγιάδες μας και φέτος είναι πιο must από ποτέ. Με ταμποναριστές κινήσεις εφαρμόστε ελάχιστο κραγιόν στα ζυγωματικά για να δώσετε χρώμα στο πρόσωπό σας και να φέρετε σε απόλυτη ισορροπία χείλη και μήλα. Δεδομένου ότι φέτος η φυσική ομορφιά έχει την τιμητική της και αναζητάμε ενυδατικά, κρεμώδη προϊόντα, το κραγιόν μπορεί να λειτουργήσει ως creamy blush και να χαρίσει το τέλειο makeup look!

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τα 3 οικονομικά κραγιόν που επιλέξαμε για εσάς, με τι συνδυάζονται και γιατί αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ.

Maybelline, Color Sensational Blushed Nudes no. 407
Maybelline, Color Sensational Blushed Nudes no. 407

Είναι το nude που χρειάζεσαι. Δεν είναι αδιάφορο ενώ κάνει ελαφρώς πιο σκούρα τη φυσική απόχρωση των χειλιών σου. Αν το θες πιο απαλό, με ένα χαρτομάντηλο κάνε απαλές, ταμποναριστές κινήσεις ή ανάμειξέ το με ένα διάφανο lip gloss.
Φόρεσέ το από το πρωί, μέχρι το βράδυ. Ιδανικό για γήινα, φυσικά makeup looks αλλά και για ένα μακιγιάζ με έντονα μάτια σε smokey style.

Sephora, Rouge Matte
Sephora, Rouge Matte

Όταν το κόκκινο έχει matte υφή είναι ακόμα πιο sexy. Πες ναι σε ένα κόκκινο κραγιόν είναι απαραίτητο ακόμα και για κάποιες πρωινές σου εμφανίσεις, που θες να δείχνεις πιο δυναμική. Επέλεξε ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα κόκκινων αποχρώσεων από το έντονο πορτοκαλοκόκκινο, μέχρι τα σκούρα burgundy. Βρες αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου, στη διάθεση που έχεις για την εποχή που διανύουμε. Σε περίπτωση που δε θες matte υφή, εφάρμοσε από πάνω ένα lip gloss ή ακόμα και ένα ενυδατικό διάφανο lip balm.

NYX, Extra Creamy Round Lipstick, Harmonica
NYX, Extra Creamy Round Lipstick, Harmonica

Είναι κάποιες φορές που θες τα χείλη σου απλά να έχουν μία γυαλάδα. Το χρώμα να είναι τόσο διακριτικό που πολλοί να νομίζουν ότι απλά τα έχεις βρέξει. Εκείνες τις ημέρες χρειάζεσαι ένα super creamy, ενυδατικό κραγιόν. 
Να το έχεις πάντα μαζί σου, καθώς σίγουρα θα χρειαστεί μέσα στην ημέρα να το ανανενώσεις!

Διάβαστε ακόμη:

Το μυστικό της λαμπερής επιδερμίδας κρύβεται στην καθημερινή, σχολαστική περιποίηση

Αυτό είναι το προϊόν που χαρίζει sexy, κυματιστά μαλλιά -Για να αποκτήσεις το look των καλοκαιρινών διακοπών