Shutterstock
Shutterstock
BRONZE LOOK

Τα 2 προϊόντα που χρειάζεσαι για να δείχνεις φυσικά ηλιοκαμένη -Απλώνονται εύκολα, διαρκούν


Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία και πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, τόσο πιο ηλιοκαμένες θέλουμε να δείχνουμε.

Ωστόσο δεν είναι εύκολο ακόμη να βγούμε στην παραλία και να κάνουμε ηλιοθεραπεία, γι αυτό επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα, και μέσα από το μακιγιάζ πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν θέλετε λοιπόν όλοι να αναρωτιούνται πώς μαυρίσατε τόσο ομοιόμορφα, ενώ εσείς δεν έχετε βγει ούτε λεπτό ουσιαστικά στον ήλιο, επενδύστε στα κατάλληλα προϊόντα.

Δεν είναι απαραίτητο να βαφτείτε έντονα, ούτε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον καθρέφτη σας για να πετύχετε το τέλειο bronze look. Αρκεί να έχετε ένα κρεμώδες ή υγρό bronzer και ένα highlighter. 

Αφού πλύνετε καλά το πρόσωπό σας, εφαρμόσετε ενυδατική και αντηλιακή, απλώστε με ένα πινέλο το bronzer επιμένοντας στα ζυγωματικά, στο μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών και στο πηγούνι σβήνοντάς το προς το λαιμό. Με άλλα λόγια κάνετε κοψίματα με το bronzer και μην εφαρμόσετε πούδρα ή οποιοδήποτε άλλο matte προϊόν από πάνω. Αφήστε αυτή τη γυαλάδα του προϊόντος να πρωταγωνιστεί στο πρόσωπό σας.

Στη συνέχεια εφαρμόστε ελάχιστο highlighter με τα δάχτυλά σας στα κόκκαλα των ζυγωματικών, στις εσωτερικές κόγχες των ματιών και στο τόξο του έρωτα-την καρδιά που σχηματίζεται στο άνω χείλος σας.

Αυτές οι διακριτικές γυαλάδες θα ενισχύσουν την λαμπερή όψη της επιδερμίδας σας. Ένα χαρακτηριστικό που ταιριάζει απόλυτα στο bronze look.

Έπειτα μπορείτε να τονίσετε τα μάτια, τα χείλη σας, να κάνετε ό,τι μακιγιάζ επιθυμείτε. Μπορείτε ακόμα και να μείνετε με το συγκεκριμένο look και να φαίνεστε απλά ηλιοκαμένες!

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι είναι απαραίτητο να επενδύσετε σε κατάλληλα προϊόντα. Προσέξτε το bronzer να μην απέχει πολλούς τόνους από το φυσικό σας χρώμα, καθώς το αποτέλεσμα θα δείχνει ψεύτικο. Χρησιμοποιήστε μικρές ποσότητες, δουλέψτε τις καλά στο πρόσωπό σας και κάθε φορά να ελέγχετε το αποτέλεσμα σε φυσικό φως.

Laura Mercier Mediterranean Escape Sun-Kissed Veil Bronzer
Laura Mercier Mediterranean Escape Sun-Kissed Veil Bronzer

Ένα προϊόν που θα λατρέψετε από την πρώτη στιγμή που θα το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας. Διαθέτει απαλή λάμψη και bronze χρώμα. Έχει κρεμώδη υφή και μπορείτε εύκολα να δουλέψετε το προϊόν στο πρόσωπό σας με ένα πινέλο ή ακόμα και με τα δάχτυλά σας. Χαρίζει ένα τόνο μαυρίσματος στην επιδερμίδα, ενώ η περλέ του απόχρωση σε συνδυασμό με το φως δημιουργεί μια λαμπερή όψη.

 L'Oréal Paris Glow Mon Amour Liquid Highlighting Drops
L'Oréal Paris Glow Mon Amour Liquid Highlighting Drops

Αρκεί μία σταγόνα στο δάχτυλό σου για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες γυαλάδες στο πρόσωπό σας. Με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις εφάρμοσε το συγκεκριμένο προϊόν στα σημεία που αναφέραμε παραπάνω και απόλαυσε λαμπερή όψη σε όλη την επιδερμίδα σου.

Μπορείς ακόμη να ανακατέψεις μόλις μία σταγόνα από το  L'Oréal Paris Glow Mon Amour Liquid Highlighting Drops με το foundation και να το εφαρμόσεις σε όλο σου το πρόσωπο. Η βάση θα είναι super λαμπερή, ιδανική για εντυπωσιακές, βραδινές εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Με αυτό το tutorial θα μάθουμε όλες να κάνουμε την τέλεια πλεξίδα

Το χρώμα στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις τον Μάιο -Είναι stylish και θα σε βάλει σε καλοκαιρινό mood