Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock
ΟΡΟΣ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Βρήκα το serum που κάνει λεία και απαλή την επιδερμίδα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας


Όταν αναζητάμε δροσερό, ενυδατωμένο δέρμα, το πρώτο συστατικό που μας έρχεται στο μυαλό είναι το υαλουρονικό οξύ... και όχι άδικα!

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, πρόκειται για ένα συστατικό που παράγεται φυσικά από το σώμα μας και έχει τη δυνατότητα να κρατάει μέχρι και 1.000 φορές το βάρος του στο νερό. Ωστόσο, το επίπεδο υαλουρονικού οξέος του δέρματος μειώνεται με την ηλικία, οπότε για να διατηρήσουμε το φράγμα της υγρασίας στην επιδερμίδα και να αυξήσουμε τα επίπεδα ενυδάτωσης είναι σημαντικό στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας να χρησιμοποιούμε προϊόντα που περιέχουν υαλουρονικό οξύ.

Είναι ένα συστατικό εξαιρετικό στη συγκράτηση του νερού, ενώ παράλληλα δίνει ανθεκτικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα. Αυτό όχι μόνο βοηθά το δέρμα να δείχνει και να είναι λαμπερό και ενυδατωμένο, επιπλέον το βοηθάει να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για να πετύχουμε την δυνατότερη εισχώρηση του υαλουρονικού οξέος στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, επιλέγουμε ορό που το έχει ως βασικό συστατικό. Όπως τονίζουν ακόμα και δερματολόγοι από μόνος τους, ένας ορός με υαλουρονικό οξύ μπορεί να κάνει θαύματα στην επιδερμίδα και να τη διατηρήσει εξαιρετικά αναζωογονημένη και ενυδατωμένη.

Skincare time/Shutterstock
Skincare time/Shutterstock

Καθώς μεταβαίνουμε στους ψυχρότερους μήνες, το δέρμα μας απαιτεί επιπλέον υγρασία για να αντισταθμίσει τα ξηρότερα περιβάλλοντα. Γι αυτό αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για να επενδύσουμε σε ένα καλό προϊόν.

Προσωπικά τις τελευταίες εβδομάδες χρησιμοποιώ το Instant Smoothing Serum, από Grown Alchemist, το νέο beauty brand που έφτασε στη χώρα μας πριν λίγες ημέρες και πραγματικά αξίζει την προσοχή σας.

Instant Smoothing Serum, Grown Alchemist
Instant Smoothing Serum, Grown Alchemist

Είναι ένα προϊόν που περιέχει έναν σύνθετο συνδυασμό μορίων υαλουρονικού οξέος, υψηλού, μεσαίου και χαμηλού μοριακού βάρους. Έχει τη δυνατότητα να χαρίσει άμεση αίσθηση ανόρθωσης, μέσω της εντατικής ενυδάτωσης που προσφέρει. Από την πρώτη κι όλας εφαρμογή χαρίζει λεία και απαλή επιδερμίδα. Απλώνεται και απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διατηρεί τα επίπεδα ενυδάτωσης υψηλά.

Το εφαρμόζω το πρωί και το βράδυ μετά τον καθαρισμό και την τονωτική λοσιόν και είναι πραγματικά ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα αυτή την περίοδο που θέλω να μοιραστώ μαζί σας!