Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock
SIGNATURE PERFUME

Τι έχουν πάθει όλες οι γυναίκες με το νέο άρωμα του YSL;


Ο Σεπτέμβριος είναι ένας αγαπημένος μήνας τόσο για εμένα, όσο και για τις υπόλοιπες συναδέλφους, beauty editors.

Και αυτό γιατί είναι ο μήνας που λανσάρονται όλα τα νέα προϊόντα, στον τομέα της περιποίησης, του μακιγιάζ και φυσικά όλα τα νέα τα αρώματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τις επόμενες σεζόν.

Σε ένα από τα τελευταία event που παρευρέθηκα ανακάλυψα και το signature άρωμά μου. Ένα άρωμα που σίγουρα θα φοράω για πολλά χρόνια και που δύσκολα κάποιο άλλο θα με κερδίσει τόσο, όσο αυτό.

Φέρει την υπογραφή ενός μεγάλου οίκου ομορφιάς αλλά και μόδας και κάθε φορά μας εντυπωσιάζει ιδιαίτερα τόσο με τις δημιουργίες που βλέπουμε στα catwalks, όσο και με τις beauty προτάσεις του.

Ο λόγος για τον οίκο YSL και το νέο του άρωμα Libre, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα ομορφιάς και σας προκαλώ να πάτε να αρωματιστείτε!

YSL, Libre
YSL, Libre

Είναι ένα άρωμα που θα κερδίσει κάθε σύγχρονη γυναίκα και όχι μόνο. Αν αναζητάτε την απόλυτη πολυτέλεια στο άρωμα που φοράτε και το γούστα σας ξεφεύγει από τις κλασικές μυρωδιές, το Libre θα γίνει το επόμενο signature άρωμά σας.

Με πρέσβειρα το ίνδαλμα της pop μουσικής και της μόδας, Dua Lipa, το Libre είναι ένα άρωμα που όπως λέει και το όνομά του συμβολίζει την ελευθερία, την ανεξαρτησία που χαρακτηρίζει κάθε γυναίκα.

Dua Lipa
Dua Lipa

Το Libre είναι μια freestyle προσέγγιση του fougère, του κλασικού στυλ των ανδρικών αρωμάτων με νότες λεβάντας. Η ανατροπή που έκανε η Anne Flipo, ήταν να του αλλάξει «φύλο» και να το μετατρέψει σε ένα γυναικείο άρωμα, όπως ακριβώς έκανε ο Yves Saint Laurent, προσαρμόζοντας το ανδρικό σμόκιν στις γυναικείες αναλογίες.

Ένα άρωμα με ισχυρή προσωπικότητα, θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή που θα το μυρίσετε, όπως κέρδισε και εμένα.
Σας προκαλώ απλά να το δοκιμάσετε λοιπόν!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή η τόσο μικρή πινελιά στο makeup look θα προσελκύσει τα βλέμματα όλων -Με ένα αγαπημένο προϊόν των 90's

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα προβιοτικά και γιατί τα χρειάζεσαι στη skincare ρουτίνα σου