Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
ΜΑΚΕUP LOOK

Αυτό είναι το all time classic makeup look που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και είναι ιδανικό για όλη την ημέρα


Στην καθημερινότητά μας οι περισσότερες γυναίκες αποφεύγουμε το έντονο μακιγιάζ.

Υπάρχουν ιδιαίτερες περιστάσεις και επίσημα καλέσματα για να τολμήσουμε ιδιαίτερα και πιο έντονα makeup looks.

Οι υπερβολές δεν ταιριάζουν σχεδόν σε καμία γυναίκα, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Επιπλέον είμαστε σε μία εποχή όπου το natural look έχει την τιμητική του και η βάση στο πρόσωπο είναι όσο πιο ανάλαφρη γίνεται. Τα βαριά, υπερκαλυπτικά foundations ανήκουν στο παρελθόν, τη θέση τους έχουν λάβει τα λεπτόρευστα, ενυδατικά που απλώνονται εύκολα στο πρόσωπο και χαρίζουν φυσικό αποτέλεσμα.

Ανεξάρτητα από τις τάσεις της εποχής, το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών είναι fan του φυσικού μακιγιάζ. Και κάθε μία έχει ανακαλύψει αυτό που της ταιριάζει καλύτερα.

Στο σημερινό άρθρο θα ανακαλύψετε το αγαπημένo makeup look της beauty editor. Ένα look απλό, διαχρονικό, που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

Τονίζει τα μάτια,  χαρίζει fresh and healthy αποτέλεσμα στο πρόσωπο και είναι ιδανικό για όλες τις ώρες.

Backstage/Shutterstock
Backstage/Shutterstock

Ξεκινάμε από τη βάση, την οποία κάνουμε με concealer. Το εφαρμόζουμε στα σημεία που πρέπει, τόσο στα μάτια στους μαύρους κύκλους όσο και σε τυχόν σημάδια που μπορεί να έχουμε στο υπόλοιπο πρόσωπο. Αν χρειαστεί εφαρμόζουμε foundation σε όλο το πρόσωπο για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε με τα μάτια, τα οποία τονίζουμε με τη βοήθεια ενός μολυβιού. Το σκούρο μπορντώ χρώμα είναι ιδανικό. Το επιλέγουμε σε μολύβι και τονίζουμε τις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων. Έτσι πετυχαίνουμε να βγάλουμε προς τα έξω χρώμα των ματιών. Επιπλέον το σχήμα τονίζεται και το βλέμμα γίνεται πιο εκφραστικό. Ολοκληρώνουμε το look με μάσκαρα, αφού πρώτα έχουμε δουλέψει τις βλεφαρίδες με ψαλίδι-αν δεν το χρησιμοποιείτε για τα looks σας, μπορείτε να το αποφύγετε.

Extra Info: Σε κάθε makeup look να τονίζετε τα φρύδια σας και να τα χτενίζετε με φορά προς τα πάνω.

Σειρά έχουν τα ζυγωματικά, όπου εκεί εφαρμόζουμε ρουζ σε κοραλί ή ροζ απόχρωση-οι καστανές να προτιμήσουν κοραλί και οι ξανθές το ροζ.

Εφαρμόζουμε το ρουζ στο κέντρο των μήλων, κάτι που πετυχαίνουμε αν κοιτάξουμε τον καθρέφτη και χαμογελάσουμε. 

Τέλος ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με κραγιόν σε φυσική απόχρωση στα χείλη. Για να κάνουμε πιο juicy το σχήμα τους, εφαρμόζουμε lip gloss σε απαλή κόκκινη απόχρωση, στο κέντρο.
Αυτό είναι το all time classic makeup look της beauty editor, ιδανικό για όλες τις ώρες.