Κορίτσια με μανικιούρ. Φωτογραφία: Shutterstock
Κορίτσια με μανικιούρ. Φωτογραφία: Shutterstock
MANICURE

Οι περλέ αποχρώσεις επιστρέφουν στο μανικιούρ και αυτά είναι 3 χρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις


Ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, ωστόσο, πάντα τις προσαρμόζουμε στο δικό μας στιλ.

Για την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι του 2019, τα περλέ βερνίκια κάνουν δυναμική εμφάνιση τόσο στο μανικιούρ, όσο και στο πεντικιούρ. Χρώματα με ρετρό χαρακτήρα που σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα από κανέναν.

Και φυσικά η ποικιλία χρωμάτων είναι τεράστια και στα περλέ βερνίκια. Εμείς ξεχωρίσαμε τα πιο chic and safe που ταιριάζουν με κάθε outfit, σε κάθε περίσταση.

Ιδανικά για ανοιξιάτικες εμφανίσεις αλλά και καλοκαιρινές που η επιδερμίδα είναι πιο μαυρισμένη. Χρώματα που χαρίζουν chic and classy διάθεση στην εμφάνιση και που μπορούν να επιλέξουν γυναίκες κάθε ηλικίας και στιλ.

Η άνοιξη μόλις μπήκε και είμαστε εν αναμονή ενός υπέροχου καλοκαιριού, έχεις άπλετο χρόνο στη διάθεσή σου να τολμήσεις και τις 3 προτάσεις που ακολουθούν.

Διάλετε απλά το κατάλληλο χρώμα, στην κατάλληλη περίσταση!

Περλέ λευκά νύχια/Shutterstock
Περλέ λευκά νύχια/Shutterstock

Νύχια που μοιάζουν σα μαργαριτάρια

Ίσως η πιο δυνατή τάση της σεζόν για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019, καθώς συνδυάζεται η περλέ υφή με το λευκό χρώμα. Επιλέξτε τα για το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ, ιδιαίτερα τους μήνες που η επιδερμίδα σας είναι πιο μαυρισμένη. Ένα χρώμα ρετρό, με classy χαρακτήρα ιδανικό για αέρινα looks αλλά και πιο εντυπωσιακές, επίσημες εμφανίσεις!

Κοραλί νύχια/Shutterstock
Κοραλί νύχια/Shutterstock

Περλέ κοραλί

Το κοραλί επιστρέφει σα χρώμα στα νύχια μας φέτος, με τη διαφορά ότι είναι στην πιο απαλή του εκδοχή και είναι must σε περλέ απόχρωση. Μπορείτε να το επιλέξετε για το πεντικιούρ και να συνδυάσετε ένα απαλό nude στα χέρια σας. Έχει καλοκαιρινή, παιχνιδιάρικη διάθεση και συνδυάζεται άψογα με flat, αρχαιοελληνικά σανδάλια!

Περλέ nude/Shutterstock
Περλέ nude/Shutterstock

Περλέ nude

Ένα απαλό μανικιούρ δεν μπορεί να γίνει πιο εντυπωσιακό. Το περλέ nude βερνίκι έρχεται να αναβαθμίσει το ουδέτερο μανικιούρ και να το κάνει ελαφρώς πιο εντυπωσιακό, χωρίς ωστόσο να χάνει το κομψό και classy χαρακτήρα του. Παραμένει μία ήσυχη απόχρωση ιδανική για όλο το χρόνο!

Διαβάστε ακόμη:

3 λόγοι που τα μαλλιά λαδώνουν τόσο συχνά -Τα λάθη που κάνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας

8 τέλεια Micellar Waters + 1 μικρή συμβουλή για καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα