Φωτογραφία: Estee Lauder
Φωτογραφία: Estee Lauder
SPRING TRENDS

Ο πλεονασμός χρωμάτων στα ανοιξιάτικα trends δημιουργεί μοναδικά pop makeup looks


Στα φετινά spring makeup trends δεν μπορούμε να επιλέξουμε μία απόχρωση σκιάς και να την προτείνουμε ως must.

Ωστόσο μπορούμε να δείξουμε προτίμηση στην υφή και να επιλέξουμε τις glossy-αυτές που δείχνουν το μάτι σαν να είναι υγρό-ή αυτές που περιέχουν shimmer και χαρίζουν sparkling look. 

Και σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι η ασημί και η χρυσή σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο είναι must. Χωρίς να υπάρχουν όρια, διάφορες αποχρώσεις σκιών με shimmer ή με glossy effect απλώνονται στο κινητό βλέφαρο και συνδυάζονται με all time classic επιλογές όπως είναι η καφέ και η μαύρη σκιά. 
 

Με άλλα λόγια τα trending colors αυτής της σεζόν είναι...όλα. Οι makeup artists ουσιαστικά μας προτείνουν να βουτάμε γενναιόδωρα τα πινέλα στις παλέτες, να αναμειγνύουμε χρώματα και διαφορετικές υφές μεταξύ τους και να δημιουργούμε μοναδικό αποτέλεσμα.

Στο παιχνίδι μπαίνει και το eyeliner, το οποίο πρωταγωνιστεί σε πολλές αποχρώσεις, εκτός της μαύρης κλασικής.

NYX, Off Tropic Shadow Palette
NYX, Off Tropic Shadow Palette

Δεν το τοποθετούμε μόνο στις ρίζες των άνω βλεφάρων, το σέρνουμε στο κινητό βλέφαρο και πηγαίνουμε παράλληλα με τη γραμμή του φρυδιού, το σβήνουμε-μουτζουρώνουμε με τα δάχτυλά μας για να έχει grunge style. Με λίγα λόγια αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και παίζουμε με το eyeliner, σε οποιαδήποτε απόχρωση μας αρέσει.

Κάθε makeup look ολοκληρώνεται με μάσκαρα, με τονισμένες άνω και κάτω βλεφαρίδες.

Violette x Estée Lauder Eye Gloss
Violette x Estée Lauder Eye Gloss

Αν πρέπει να ορίσουμε έναν κανόνα, να έχουμε μία απαίτηση στην pop διάθεση του φετινού ανοιξιάτικου μακιγιάζ, με όλο αυτό τον πλεονασμό χρωμάτων που επικρατεί, τότε αυτός είναι να καταφέρουμε να υποστηρίξουμε και να δημιουργήσουμε statement με το makeup look μας.

 

Shiseido, mascara
Shiseido, mascara