Shutterstock/Mauro Del Signore
Shutterstock/Mauro Del Signore
HAIRSTYLE

Τα πιο μοντέρνο χρώμα μαλλιών το είδαμε στο Instagram του Δημήτρη Γιαννέτου


Είναι ένας από τους κορυφαίους hair stylists, τον οποίο εμπιστεύονται αρκετές celebrities στο εξωτερικό -ανάμεσά τους και η Maria Menounos.

 Παρακολουθούμε ανελλιπώς τις αναρτήσεις του στο Instagram, τόσο για να παίρνουμε μία μικρή ιδέα από Αμερική, αλλά κυρίως για να εμπνεόμαστε ιδιαίτερα hairlooks.

Σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις, ο Δημήτρης αποκάλυψε το χρώμα μαλλιών που επέλεξε για την sexy, καλλονή Emily Ratajkowski. Ένα χρώμα που σίγουρα δεν θα τολμήσουν πολλές. Όσες αναζητούν το «μοντέρνο» και το «ιδιαίτερο», ίσως του δώσουν μια ευκαιρία.

Ο Δημήτρης, λοιπόν, επέλεξε ένα pale ροζ χρώμα για τα μακριά μαλλιά της Emily. Ένα hairlook το οποίο έγινε για τις ανάγκες της φωτογράφισης του περιοδικού "The Love Magazine".

Η φωτογραφία που είδαμε στο Ιnstagram του Δημήτρη Γιαννέτου.

Ένα χρώμα μαλλιών το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο sexy, αποκαλυπτικό στιλ του διάσημου μοντέλου, ενώ δένει απόλυτα με τη σταρένια της επιδερμίδα.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης επέλεξε να τονίσει τα μάτια της με ροζ σκιά που περιέχει shimmer και άφησε τα χείλη σε matte, φυσικούς τόνους.

Sexy όπως πάντα η Emily Ratajkowski.

Αλήθεια θα τολμούσατε ένα τόσο μοντέρνο χρώμα μαλλιών για τα μαλλιά σας ή μήπως είναι too much?

Sexy hairstyle από το Δημήτρη Γιαννέτο για τις ανάγκες της φωτογράφισης της Emily Ratajkowski, για το περιοδικό "The Love Magazine".

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή η σκιά θα πρωταγωνιστήσει στα φθινοπωρινά looks

Το προϊόν περιποίησης που πρέπει να έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου