Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
MARY KATRANTZOU

H Mary Katrantzou μαγνήτισε τα βλέμματα όλου του κόσμου στο Ναό του Ποσειδώνα -Τα εντυπωσιακά makeup looks που απολαύσαμε στο show


Αθήνα, Σούνιο, Ναός του Ποσειδώνα, ώρα 21:00, ένα μαγευτικό fashion show για φιλανθρωπικό σκοπό φέρει την υπογραφή μίας σπουδαίας σχεδιάστριας, της Ελληνίδας Mary Katrantzou.

Η συλλογή Spring/Summer 2020 ήταν εκθαμβωτική και σε αυτό συμβάλλει και η τοποθεσία. Για πρώτη φορά στην ιστορία της μόδας πραγματοποιείται catwalk, επίδειξη μόδας σε μνημείο και μάλιστα στη χώρα μας, στο Σούνιο, στο Ναό του Ποσειδώνα.

H ταλαντούχα Mary Katrantzou κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες με τις ευφάνταστες και πρωτότυπες δημιουργίες της. Μένουμε σε αυτές που είχαν αποσπάσματα του φιλόσοφου Σωκράτη.

«Ήθελα εδώ και καιρό να κάνω κάτι στην Ελλάδα και με αφορμή τα δέκα χρόνια μας στο χώρο, αυτή μου φάνηκε η κατάλληλη στιγμή», είπε η ίδια, στην ερώτηση για ποιο λόγο επιλέγει την Ελλάδα για το SS20 fashion show της.

Σε αυτό το fashion show, η Ελληνίδα Mary Katrantzou ένωσε τις δυνάμεις της με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ που γιορτάζει και αυτός 30 χρόνια από την ίδρυση του. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις ανάγκες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Μάλιστα ήταν αυτός ο συνδυασμός των δύο παραγόντων (δηλαδή η συγκέντρωση χρημάτων για καλό σκοπό μέσα από ένα ντεφλέ υψηλής ραπτικής) που έπεισε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο να επιτρέψει μια επίδειξη μόδας στον ναό. Να θυμίσουμε ότι το 2017 είχε απορρίψει την αίτηση του οίκου Gucci για την παρουσίαση της κολεξιόν στην Ακρόπολη. 

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC

Suzy Menkes, Eugenie Niarchos, Bianca Brandolini είναι κάποιες από τις προσωπικότητες που έδωσαν το παρόν σε αυτή τη διεθνούς εμβέλειας, σπουδαία εκδήλωση.


Εκτός από τις ξεχωριστές δημιουργίες της με τα πλέον αναγνωρίσιμα, πολύχρωμα prints δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στα beauty looks των μοντέλων που είχαν την υπογραφή των MAC Cosmetics.

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC

Το glitter και τα έντονα χρώματα ήταν αυτά που μονοπώλησαν το κινητό βλέφαρο, ενώ τα ζυγωματικά ήταν σε ροδαλές αποχρώσεις του ροζ, κάτι που χάριζε υγιές look στα μοντέλα. Όσο για τα χείλη έμειναν σε φυσικές, nude αποχρώσεις δίνοντας χώρο στα μάτια να προσεγγίσουν το ενδιαφέρον.

Μωβ, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο σμαραγδί ήταν κάποιες από τις σκιές με glitter που συνόδεψαν και πρόσθεσαν μία ακόμη ευφάνταστη πινελιά στις συναρπαστικές δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Mary Katrantzou.

Ένα μοναδικό fashion show για έναν σημαντικό σκοπό, μία σπουδαία σχεδιάστρια μόδας, μία μοναδική στιγμή για την ιστορία της μόδας που θα θυμόμαστε για πάντα!

Συγχαρητήρια Mary Katrantzou!

Διαβάστε ακόμη:

Πώς η Μαίρη Κατράντζου κατάφερε να της επιτρέψει το ΚΑΣ την επίδειξη μόδας στον ναό του Ποσειδώνα

Ισως η πιo girly συλλογή της Chanel -Νεανική αύρα ελευθερίας στις στέγες του Παρισιού