@bettinalooney
@bettinalooney
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΑΓΙΟ

Τελικά πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψεις για ένα μαγιό; Μια ειδικός στο swimwear απαντά


Το καλοκαίρι πλησιάζει και λίγο πολύ όλες έχουμε αρχίσει να χαζεύουμε μαγιό.

Ολόσωμα, μπικίνι, τρικίνι οι πιο τολμηρές. Εκεί, όμως, που τα βρίσκουμε σκούρα είναι στην τιμή.

Το φάσμα των τιμών στα μαγιό είναι μεγάλο και σχεδόν ...χάσμα, αφού πολλές φορές το ίδιο κλασικό κόκκινο μπικίνι μπορείς να το βρεις με 15 ευρώ ή με 350. Η διαφορά είναι τεράστια, και ποια έχει να διαθέσει τόσα πολλά σήμερα.

Από την άλλη, πόσες και πόσες φορές δεν προτιμήσατε την οικονομική εκδοχή ενός μαγιό και το είδατε να ξεχειλώνει ή να ξεθωριάζει μετά από 2-3 βουτιές;

Μπορεί να είναι πραγματικά δελεαστικό να επιλέξετε ένα φτηνό μαγιό, όμως πρέπει να γνωρίζετε αν αξίζει να επενδύσετε σε αυτό και που είναι οι διαφορές.

Οι ειδική στα μαγιό και ιδρύτρια του Beach Flamingo, Lily Russo, λέει ότι το λιγότερο που πρέπει να ξοδεύει κάποια για ένα μπικίνι είναι 100-110 ευρώ. «Από την εμπειρία μου είναι πολύ δύσκολο να βρούμε καλά κατασκευασμένα μαγιό, που δεν συμβιβάζονται με την εφαρμογή και την ποιότητα, κάτω από 100 €» εξηγεί.

«Έχω τη δική μου σειρά τον τελευταίο ένα χρόνο, έτσι έχω δει κάθε λεπτομέρεια που παίζει ρόλο. Οι μόνες μάρκες που είναι σε θέση να το κάνουν αυτό είναι οι μεγάλες αλυσίδες που μπορούν να παράγουν μαζικά. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να δαπανήσουν 200-300 € σε ένα μαγιό και είναι απόλυτα λογικό, οπότε εμμένω σε αυτό που πάντα λέω για τα ενδύματα γενικά - είναι καλύτερο να επενδύσετε στο καλύτερο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, καθώς θα διαρκέσει περισσότερο, κάτι που είναι καλό για το budget σας και τον πλανήτη».

Ο σχεδιασμός των μαγιό είναι πιο τεχνικός από όσο νομίζετε. «Τα μαγιό είναι δαπανηρά για να παραχθούν δεδομένου ότι απαιτείται πραγματική εμπειρία για μια καλή εφαρμογή και την κατάταξη των μεγεθών», προσθέτει η Russo.

«Το κόψιμο και το ύφασμα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο πως δείχνει το μαγιό στο σώμα. Παραλείποντας αυτά τα στοιχεία, συνήθως καταλήγετε με ένα μαγιό που δεν κολακεύει τους γλουτούς, ένα τοπ που δεν στέκεται στη θέση του ή ένα ύφασμα που χρειάζεται μια αιωνιότητα για να στεγνώσει».

Εάν ψάχνετε να επενδύσετε σε ποιοτικά κομμάτια, υπάρχουν ορισμένοι σχεδιαστές που ειδικεύονται στην εφαρμογή και δημιουργούν μαγιό που καμουφλάρουν τις ατέλειες πραγματικά και κολακεύουν το σώμα. Μαγιό που θα παραμείνουν άθικτα όλο το καλοκαίρι, και το επόμενο, και το μεθεπόμενο, κ.ο.κ.

Εάν σκέφτεστε να ξοδέψετε λίγα περισσότερα χρήματα για το μαγιό σας το φετινό καλοκαίρι εμείς βρήκαμε τα καλύτερα.

KARLA COLLETTO, matchesfashion.com