Χριστίνα Μπόμπα
Φωτογραφία / Instagram
06|03|2024 11:46
SHARE
POLE DANCE

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει pole dancing και είναι πιο σέξι από ποτέ


Η Χριστίνα Μπόμπα αγαπάει πολύ τη γυμναστική και κατά καιρούς δοκιμάζει νέα είδη.

Η influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη ακόμη και μετά την γέννηση των διδύμων διατηρεί ένα γυμνασμένο και σμιλεμένο κορμί.

Μάλιστα η ίδια χθες Τρίτη δημοσίευσε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεό της όπου φαίνεται με τις φίλες της να κάνουν pole dancing και να το διασκεδάζουν.

Η Χριστίνα Μπόμπα με μαύρο κορμάκι κάνει pole dancing

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε ένα μαύρο κορμάκι και ένα μαύρο σορτσάκι για να είναι άνετη να κάνει τις ασκήσεις της στον στίλο.

Φωτογραφία/Instagram

Το pole dancing ως άσκηση έχει πολλά οφέλη για την σωματική μας υγεία καθώς τονώνει όλο το σώμα. Από τα χέρια, χτίζοντας δυνατούς ώμους, δικέφαλους και τρικέφαλους, αλλά και τα πόδια, ειδικά τους προσαγωγούς και φυσικά τους κοιλιακούς καθώς πρέπει να έχουμε δυνατό «κέντρο» έτσι ώστε να σηκώνουμε το σώμα μας πάν στον στίλο. Ακόμη το pole dancing κρατάει την καρδιά μας υγιή, προάγει την ευλυγισία και την ισορροπία.

Φωτογραφία/Instagram

Ωστόσο το pole dancing, όπως και όλα τα είδη άσκησης έχουν και ψυχολογικά οφέλη όπως: μειώνει το στρες, αυξάνει τη δημιουργικότητα και βοηθάει με το πρόβλημα της αυπνίας.

Φωτογραφία/Instagram
SHARE