Χριστίνα Μπόμπα
Χριστίνα Μπόμπα/Φωτογραφία: Christina Bompa/instagram
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ

H Χριστίνα Μπόμπα πιο σέξι από ποτέ δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο -Ποζάρει με εσώρουχα


Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε τις πιο σέξι φωτογραφίες στο Instagram ποζάροντας μόνο με τα εσώρουχά της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

H γνωστή influencer και επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σέξι πόζες με κόκκινα και μαύρα εσώρουχα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

H Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε τα κομψά, σέξι και εντυπωσιακά εσώρουχα της εταιρίας Intimissimi και μάλιστα φωτογραφήθηκε σε άκρως εορταστικό mood, μπροστά από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Η χριστουγεννιάτικη σειρά της Ιntimissimi είναι η απόλυτη συλλογή για τα Χριστούγεννα… τόσο για εντυπωσιακές, θηλυκές εμφανίσεις όσο και για τις πιο χουχουλιάρικες στιγμές! Τόσο λάτρεψα αυτή τη συλλογή που δεν ήξερα τι να σου πρωτοδείξω! Ποιο κομμάτι σου άρεσε περισσότερο;» σημείωσε η ίδια στο προφίλ της.

H Χριστίνα Μπόμπα πιο σέξι από ποτέ δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο -Ποζάρει με εσώρουχα

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφίες φορώντας και αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο, τόσο τα εσώρουχα του διάσημου brand, όσο και το σώμα της, ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν με τα πιο θερμά τους λόγια.

SHARE