Η περίπτωση της Kassidy Linde, Φωτογραφία: dilla7/instagram
Η περίπτωση της Kassidy Linde, Φωτογραφία: dilla7/instagram
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Πώς κατάφερε μια γυναίκα να χάσει 60 κιλά μέσα σε ενάμιση χρόνο -Οι 6 κανόνες της


Δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις μια δίαιτα σε καθημερινή βάση; Θέλεις να χάσεις βάρος, αλλά μετά από λίγο καιρό τα παρατάς επειδή δεν βλέπεις αποτέλεσματα;

Μην απελπίζεσαι! Κανείς δεν είπε ότι η απώλεια βάρους είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει πειθαρχία, υπομονή και συνέπεια. 

Πάντα σου φταίει κάτι, ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος, η κούραση, η πολλή δουλειά, το φορτωμένο πρόγραμμά σου. 

Η σωστή δίαιτα δεν σημαίνει μεγάλες στερήσεις, αλλά πιο σωστός σχεδιασμός. Θέλει μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση και πολύ νερό.

H Kassidy Linde πήρε πάνω από 40 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και έφτασε στο σημείο να ζυγίζει 117 κιλά όταν γεννήθηκε η κόρη της. 

Είχε βάλει όμως στόχο να τα χάσει όσο μπορούσε πιο άμεσα γιατί δεν αισθανόταν καθόλου καλά με τον εαυτό της. 

Η 25χρονη κατάφερε μέσα σε ενάμιση χρόνο να χάσει 60 κιλά και να γίνει αγνώριστη. Οταν κοιτάς τις φωτογραφίες του πριν και του μετά αυτής της μητέρας είναι δύσκολο να μην εντυπωσιαστείς από την μεταμόρφωσή της. 

 

 

Εχασε συνολικά 60 κιλά και έγινε με έναν σταθερό και φυσιολογικό τρόπο, που δεν ήταν άλλος από το να αλλάξει τον τρόπο που έτρωγε και να επενδύσει το χρόνο της σε προπόνηση δύναμης.

Η περίπτωση της Kassidy Linde, δεν είναι μοναδική, ούτε αποτελεί εξαίρεση. Η γυναίκα αυτή αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και τις διατροφικές της συνήθειες για να νιώσει καλύτερα με το σώμα της και κατ' επέκταση με τον εαυτό της. H ίδια όπως σημειώνει στο People ήθελε να αλλάξει και για την κόρη της. Για να νιώθει περήφανη για εκείνη.

 

 

Ολα άλλαξαν στο σώμα της 25χρονης όταν σταμάτησε να τρώει ο,τιδήποτε δεν είχε μαγειρέψει η ίδια. Οπως η ίδια αναφέρει υπήρξε η βασίλισσα του junk food και άρχισε να χάνει βάρος όταν ξεκίνησε να μαγειρεύει η ίδια τα γεύματά της.

Αλλά ας δούμε καλύτερα τους 6 κανόνες που ακολούθησε πιστά και κατάφερε να αδυνατίσει:

1. Έπινε αρκετό νερό, 10 ποτήρια την ημέρα

2. Η διατροφή της ήταν απλή. Κοτόπουλο με σαλάτα, κρέας με σαλάτα, άφθονα ψάρια με λαχανικά, λιγότερα μακαρόνια με λίγο τυρί και όσπρια. 

3. Δεν μέτρησε ποτέ θερμίδες

4. Ετοίμαζε η ίδια το φαγητό της, πάντα την προηγούμενη μέρα

5. Είχε διατροφικό πρόγραμμα, το οποίο ακολουθούσε πιστά 

6. Δημοσίευε την πρόοδό της στο Instagram και αυτό της έδινε δύναμη να συνεχίσει. Το Instagram της έδωσε ώθηση και έμπνευση να υλοποιήσει τον στόχο της καθώς λειτούργησε σαν διατροφικό ημερολόγιο. «Επικοινωνούσα με ανθρώπους που είχαν τον ίδιο στόχο και μπορούσαν να με καταλάβουν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Πώς το Instagram βοήθησε μια γυναίκα να χάσει 54 κιλά -Με αυτούς τους 5 τρόπους

Μια γυναίκα κατάφερε να χάσει πάνω από 50 κιλά υιοθετώντας αυτή την απλή συνήθεια