IKEA
IKEA
ΙΚΕΑ

Αυτή η design πολυθρόνα από την ΙΚΕΑ φέρνει την εξοχή σε κάθε σπίτι στην καρδιά της πόλης


Το άγγιγμα της φύσης στο σπίτι έχει ιαματικές ιδιότητες.

Μας κάνει να ξεφεύγουμε από τον θόρυβο της πόλης, να αντλούμε την ηρεμία που μας στερεί η πίεση των υποχρεώσεων, μας φέρνει κοντά στην εξοχή που μοιάζει μακρινή -όταν τα μοναδικά ερεθίσματα που έχουμε, είναι αυτά του αστικού περιβάλλοντος.

Τα τελευταία χρόνια, το interior design εκφράζει έντονα την ανάγκη να δείξει το πιο φιλικό του πρόσωπο στο περιβάλλον, για ένα βιώσιμο μέλλον.

Η φύση μπορεί να εισβάλλει στο σπίτι μας μέσα από διακοσμητικές προσθήκες κατασκευασμένες από φυσικά (και βιώσιμα) υλικά που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μια πολυθρόνα με ξεχωριστό design (που μας φέρνει στο νου διακοσμητικές εικόνες σκανδιναβικού στιλ)  -κατασκευασμένη από το άκρως φιλικό για το περιβάλλον, ρατάν- υπόσχεται να φέρει ώρες χαλάρωσης και αέρα εξοχής. Εχει την υπογραφή της IKEA.

Η πολυθρόνα ανήκει στη νέα σειρά προϊόντων της ΙΚΕΑ που σκοπό έχει να δημιουργήσει ένα φυσικό περιβάλλον σε κάθε σπίτι που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Η πολυθρόνα μπορεί να ενταχθεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού -στο σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα, στο γραφείο σας- ή στη βεράντα σας.

Το μίνιμαλ design της, την καθιστά ένα έπιπλο με διαχρονική αξία.

H πολυθρόνα έχει την κωδική ονομασία ULRIKSBERG και κοστίζει  89,99 ευρώ. 

Bρείτε την πολυθρόνα εδώ.