Instagram
Instagram
ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ

Power of love! Η Μαρία Μπακοδήμου με τους γιους της, λίγο πριν φύγει για Κωνσταντινούπολη


Η Μαρία Μπακοδήμου έφτιαξε βαλίτσες και αναχώρησε για Κωνσταντινούπολη. Εκεί, μια νέα τηλεοπτική εμπειρία την περιμένει.

Το νέο reality show του ΣΚΑΙ έρχεται στους δέκτες μας για να δείξει τη «δύναμη της αγάπης».

Στο «Power of Love», 6 γυναίκες και 6 άνδρες θα επιχειρήσουν να βρουν το κατάλληλο -για εκείνους- ταίρι.

Μετά τη συμμετοχή στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» σε θέση κριτή, η Μαρία Μπακοδήμου θα είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής «Power of Love» και θα σχολιάζει με τους παίκτες της την καθημερινότητά τους, δίνοντάς τους συμβουλές για τις ανθρώπινες σχέσεις με το δικό της τρόπο.

Λίγο πριν το ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη, η Μαρία Μπακοδημου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star Channel, «Στη Φωλιά των ΚουΚου», ενώ στο πλευρό της ήταν και οι δύο γιοι της, Άρης και Νικήτας. Τα δύο παιδιά δεν θα την ακολουθήσουν στο ταξίδι της αλλά, όπως η ίδια δήλωσε, θα τα βλέπει τα Σαββατοκύριακα.

 «To Power of Love , νομίζω είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που σκοπό έχει να ερωτευτούν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Εγώ θα είμαι ο βοηθητικός παράγων. Δεν ξέρω ακόμα καν τους παίκτες, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. (...) Στη σημερινή εποχή οι σχέσεις είναι πιο δύσκολες από ποτέ. (...) Το ότι πάω σε μια άλλη χώρα είναι μια πρόκληση που χρειαζόμουν. Θα μου λείψουν τα παιδιά μου αλλά θα τα βλέπω τα Σαββατοκύριακα».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της παρουσιάστριας και τους δύο γιους της που βρίσκονταν μαζί της: 

 

Τον Δεκέμβριο του 2017, οι τρεις τους είχαν φωτογραφηθεί για λογαριασμό του περιοδικού HELLO!

 

Διαβάστε επίσης: Οι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου μόλις απέδειξαν ότι ο Άγιος Βασίλης διαβάζει τα γράμματα των κοριτσιών