NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Η Εβελίνα Παπούλια αποθέωσε το mix n' match στην εμφάνισή της στο Ηρώδειο


Στις 16 και 17 Ιουνίου, μια ιστορία έρωτα – γραμμένη από τον Θεόφραστο Σακελλαρίδη- που ένωσε και παράλληλα έφερε σε σύγκρουση δύο ολότελα διαφορετικούς κόσμους προσκάλεσε τους θεατές σε ένα ταξίδι συναισθημάτων στο Hρώδειο.

Η όπερα «Περουζέ» σε λιμπρέτο Γεώργιου Τσοκόπουλου παίχτηκε ξανά στην Ελλάδα 70 χρόνια μετά το τελευταίο της ανέβασμα. Η Εβελίνα Παπούλια παρακολούθησε την παράσταση και η εμφάνισή της έδειξε ότι αγαπά το mix n’match.

Η ηθοποιός δεν αντιστέκεται στους στιλιστικούς πειραματισμούς: οι υπέροχες αναλογίες της την βοηθούν να τολμά διαφορετικά στιλ και να αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία.

Μέσα από φωτογραφίες που η ίδια έχει δημοσιεύσει στους λογαριασμούς της στα social media, μοιράζεται μαζί μας μικρές καθημερινές της στιγμές και όλες, τις περισσότερες φορές, έχουν ένα κοινό παρονομαστή -από στιλιστική σκοπιά-: το άνετο casual look.

Στις βραδινές της εξόδους, η ηθοποιός κάνει εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες για τις μικρές τους λεπτομέρειες και τα άλλοτε δυναμικά και άλλοτε λαμπερά twist τους.

H Εβελίνα Παπούλια για την καλοκαιρινή, θεατρική βραδιά στο Ηρώδειο επέλεξε ένα κιμονό με οriental prints που συνδύασε με μεταλλιζέ στενό παντελόνι και λευκό τοπ. Η ηθοποιός τόλμησε έναν συνδυασμό με μαξιμαλιστικό χαρακτήρα: το ασημί και το χρυσό έδειξαν ότι μπορούν να συνυπάρξουν άνετα σε μια μόνο εμφάνιση.

Τα statement κοσμήματά της ήταν η λεπτομέρεια που συμπλήρωσε υπέροχα το outfit της.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency