elenagalifa/Instagram
elenagalifa/Instagram
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ DEUX HOMMES

Άλλο πριν κι άλλο μετά -Το φόρεμα της Έλενας Γαλύφα μεταμορφώθηκε στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου


Λαμπερές εμφανίσεις με την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών, φορέματα και σύνολα με fashionable άποψη, έντονα χρώματα, prints, παγιέτες, μικρές λεπτομέρειες κεντημένες στο χέρι: οι στιλιστικές επιλογές των καλεσμένων στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου είχαν ενδιαφέρον.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη μόδα, το ίδιο και πολλές από τις γυναίκες που έδωσαν το παρών στο γάμο της.

Μια από τις καλεσμένες που έλαμψε -κυριολεκτικά- στο γάμο της ηθοποιού ήταν η επιδραστική fashion blogger Έλενα Γαλύφα.

Πάνω από 120.000 followers ακολουθούν τον λογαριασμό της στο Instagram: ένα fashion Instagram account που η ίδια ανανεώνει συνεχώς ακολουθώντας ό,τι καινούριο και stylish κάνει την εμφάνισή του στο fashion κόσμο.

H Έλενα Γαλύφα επέλεξε ένα φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Deux Hommes. Μόνο που αυτό το φόρεμα έχει μια ιδιαιτερότητα: να αλλάζει μορφή.

 

 

 

To φόρεμα πριν και το φόρεμα μετά

Οι δύο φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν την υπέροχη ιδιαιτερότητα του φορέματος. Η αριστερή φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο πριν την γαμήλια τελετή, ενώ η δεύτερη στο γαμήλιο πάρτι. 

Ενώ πριν την τελετή βλέπουμε να είναι κυρίαρχο χρώμα το μπλε, oι παγιέτες ανασηκώνονται και το φόρεμα αλλάζει χρώμα δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον illusion. To μπλε γίνεται λευκό.

Όπως η θάλασσα όταν έχει κύματα, όπως ο ουρανός όταν έχει σύννεφα. 

Aναφορά στην εμφάνιση της Έλενας Γαλύφα στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου έκαναν και οι σχεδιαστές στο official account τους στο Instagram, χαρακτηρίζοντας την δημιουργία ως «μια «φέτα» από Αίγαιο». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a slice of the Aegean : @elenagalifa counting blue skies! #deuxhommesfashion #deuxhommesworld #deuxhommes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη _ Deux Hommes _ (@deuxhommesfashion) στις 7 Οκτ, 2018 στις 3:51 πμ PDT

 

Φωτογραφία με τη δημιουργία έχουμε δει στο Instagram account του οίκου και στις αρχές Σεπτεμβρίου. Στον φακό είχε ποζάρει η Βίκυ Καγιά.