Unsplash/Minh Pham
Unsplash/Minh Pham
DECO IDEAS

Στα μικρά διαμερίσματα των γυναικών στο Λονδίνο -Τα διακοσμητικά items που χαρίζουν λειτουργικότητα και στιλ


Μας αρέσει να μοιραζόμαστε μαζί σας εικόνες από τους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας για να ακούτε πρώτες τον παλμό των κυρίαρχων τάσεων.

 Oι γυναίκες παραδίδουν μαθήματα στιλ με τις street style εμφανίσεις τους και εμείς εντοπίζουμε στα outfit τους ό,τι απασχολεί και θα απασχολήσει τον κόσμο της μόδας τους προσεχείς μήνες.

Εκτός από τις εμφανίσεις, -μέσα από την στήλη του Design στη Bovary-,  βάζουμε στο μικροσκόπιο και τα διαμερίσματα των γυναικών στις μητροπόλεις της μόδας και αντλούμε ιδέες που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη.

Έχουμε ταξιδέψει στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, και τώρα χτυπάμε την πόρτα των διαμερισμάτων στο Λονδίνο για να περιπλανηθούμε στους εσωτερικούς χώρους τους.

Τα μικρά διαμερίσματα των γυναικών στο Λονδίνο καθρεπτίζουν την ανάγκη των ιδιοκτητών τους για χαλάρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας: διακοσμητικά αντικείμενα χαρίζουν cozy ατμόσφαιρα και σέβονται τα τετραγωνικά του σπιτιού.

Μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας δείξουν τον τρόπο ζωής των γυναικών που επιδιώκουν την άνεση στην καθημερινότητά τους: θα παρατηρήσετε ότι πολλά από τα διακοσμητικά αντικείμενα που κοσμούν τα δωμάτια των διαμερισμάτων τους μπορείτε να εντάξετε εύκολα κι εσείς στα δικά σας.

1) Οι γήινες αποχρώσεις χαρίζουν ηρεμία στο χώρο: Tον κάνουν να δείχνει μεγαλύτερος, πιο οργανωμένος και καθαρός. 

 

 

2) Cozy και χαλαρωτική ατμόσφαιρα με φυτά: Ενα στοιχείο που δεν λείπει από τα διαμερίσματα των γυναικών με άποψη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ohhhhthatsnice στις 22 Μάι, 2019 στις 8:29 πμ PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ohhhhthatsnice στις 4 Ιούν, 2019 στις 11:46 πμ PDT

 

 

 

3) Μικρά, πολυχρηστικά έπιπλα: Τα έπιπλα με έξυπνο design που σέβονται και αξιοποιούν στο έπακρο τα τετραγωνικά του σπιτιού. 

 

 

4) Mίνιμαλ φωτιστικά, wall art: Δύο στοιχεία που συναντάμε συχνά στους εσωτερικούς χώρους των διαμερισμάτων τους. 

 

 

 

5) Τραπεζαρία: Το μεγάλο τραπέζι που ενώνει τα αγαπημένα πρόσωπα και κάνει τα γεύμα απολαυστικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθιστικού και δεν λείπει εύκολα από τα διαμερίσματα -ακόμα κι είναι πολύ μικρά. 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ενα εναλλακτικό ράφι με στιλ -Το αξεσουάρ που βλέπουμε συνεχώς στα μπάνια μοντέρνων διαμερισμάτων

Αυτά τα design φωτιστικά μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εικόνα του σπιτιού -Μεταμορφώνουν κάθε δωμάτιο