Shutterstock
Shutterstock
INDUSTRIAL BELT

Aυτή είναι η fashionable ζώνη που κάνει θραύση στο street style


Aπό τότε που πολλά «It» brands έχουν κάνει την εμφάνισή τους, εφοδιάζουν συνεχώς τον κόσμο της μόδας με νέα περίεργα trends τα οποία πρώτες υιοθετούν οι μεγαλύτερες fashion editors αλλά και trend setters.

Αποτέλεσμα; Βλέπουμε πολύ συχνά στο instagram feed μας να αναδύονται νέες τάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ που εντυπωσιάζουν. Brands όπως το Off-White έφεραν στο προσκήνιο και αυτήν την τάση που μας θέλει να φοράμε oversized, πολύ μακριές ζώνες που θυμίζουν βιομηχανικές ταινίες. Mε πολύ μεγάλο μήκος που αγγίζει σχεδόν το έδαφος, new age έντονα χρώματα και φυσικά τυπωμένο με μεγάλα γράμματα το λογότυπο του brand. Oι industrial belts είναι γεγονός και έχουν ήδη κατακλύσει την fashion κοινότητα. Πως να φορέσεις όμως την τάση σωστά;

Δεν είναι λίγα τα κορίτσια της μόδας που έσπευσαν να κάνουν μία δική τους και απογοητεύτηκαν αφού δεν ήξεραν πώς να τις χειριστούν και πώς να τις συνδυάσουν. Το γνωστό brand ανήρτησε ακόμα και how to βίντεο στο Ιnstagram για να τους δείξει τον σωστό τρόπο να την φορέσουν. Kαι ενώ δεν φαίνεται να είναι λειτουργική, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να «παίξεις» με το έξτρα μήκος της ζώνης. Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες για εσένα που θέλεις να ξέρεις πρώτη όλες τις τάσεις και να τις εφαρμόζεις στην πράξη. Πώς φοριέται λοιπόν αυτή η ανατρεπτική ζώνη; Όλοι οι τρόποι είναι εδώ.

 

 

 

 

1) Πάνω από ένα παλτό

Είναι χειμώνας και ντυνόμαστε με πολλά παραπάνω layers για να ζεσταθούμε (το γνωστό στιλ «κρεμμύδι»). Για να τονίσουμε τη μέση μας και να επαναπροσδιορίσουμε την σιλουέτα μας μια ζώνη πάνω από το μακρύ πανωφόρι είναι πάντα καλή ιδέα. Πόσο μάλλον αν είναι η μοντέρνα εκδοχή με το μήκος, να κρέμεται χαλαρά στο πλάι του σώματος.

 

 

2) Στο παντελόνι

Όχι οποιοδήποτε παντελόνι όμως! Προτιμήστε να την δέσετε σε baggy γραμμές και παντελόνια με άλλα έντονα στοιχεία όπως πολύ φαρδιά μπατζάκια και μπαλώματα. Θα ολοκληρώσει τέλεια το look του κακού κοριτσιού των 90s.

Σταρ όπως η Rihanna φόρεσαν την ζώνη με αυτόν τον τρόπο.

 

 

3) Με φόρεμα

Όταν φοριέται με ένα εντυπωσιακό φόρεμα με βολάν, floral prints, ένα σκίσιμο στο πλάι, θα δώσει μια cool πινελιά. Δοκιμάστε και άλλες πιο safe εκδοχές με φαρδιά γραμμή και ξεχωριστές αγκράφες με 70s αισθητική.