Γυμναστική στο σπίτι
Γυμναστική στο σπίτι/Φωτογραφία: KoolShooters/Pexels
WALL PILATES

Wall pilates: Η νέα τάση της γυμναστικής που υπόσχεται σφιχτούς κοιλιακούς και γλουτούς σε ένα μήνα


Η γυμναστική στο σπίτι αποτελεί έναν ανέξοδο και ξεκούραστο τρόπο για τη διατήρηση της σωματικής και ψυχικής υγείας.

Η νέα τάση του fitness είναι το «wall pilates», όπου υπόσχεται γυμνασμένα πόδια και κοιλιακούς σε μόλις ένα μήνα. Δεν χρειάζεσαι εξοπλισμό παρά μόνο ένα τοίχο για να δεις το σώμα σου να «μεταμορφώνεται μέρα με τη μέρα» καθώς κάνεις τις ασκήσεις μέσα σε διάστημα μισής ώρας.

Αντί να κάνεις γυμναστική σ’ ένα Pilates κρεβάτι, τώρα μπορείς να ασκείσαι στον τοίχο του δωματίου σου και να τον χρησιμοποιείς ως σύστημα υποστήριξης. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ακολουθήσεις ένα από τα wall pilates προγράμματα που υπάρχουν στο Yοutube, προκειμένου να τονώσεις και να γυμνάσεις το σώμα σου.

Wall pilates: Η νέα τάση της γυμναστικής που υπόσχεται σφιχτούς κοιλιακούς και γλουτούς σε ένα μήνα

Ξέχνα το κλασικό Pilates και βάλε στη ζωή σου το Wall Pilates. Eίναι μια εξαιρετική προπόνηση για όλο το σώμα, χαμηλής έντασης και ασφαλής για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης που βοηθά στη σταθερότητα, την ισορροπία, τη δύναμη και τον έλεγχο του σώματος.

Για να κάνεις Wall Pilates δεν χρειάζεσαι απολύτως τίποτα. Παρά μόνο έναν τοίχο στο σπίτι.

15-25 λεπτά προπόνηση, 3 φορές την εβδομάδα αρκεί για να δεις το σώμα σου να αλλάζει. Τα πόδια σου θα δυναμώσουν, οι κοιλιακοί σου θα γυμναστούν και οι γλουτοί σου θα σφίξουν.

Δες τα παρακάτω βίντεο που είναι για αρχάριους και ξεκίνα γυμναστική στο σπίτι:

SHARE