NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΡΕ

Η Calliope δημοσίευσε σπάνιο καρέ από τον γάμο της στη Μύκονο, με κόκκινο νυφικό


Αν μια φωτογραφία αποτυπώνει μια στιγμή, η ζωή μας μοιάζει με ένα άλμπουμ.

Η φωτογράφος Calliope στο άλμπουμ της δικής της ζωής, έχει να θυμάται συναρπαστικές στιγμές.

Εμαθε να βλέπει τη ζωή με έμπνευση και φαντασία. Με πάθος. Οπως φωτογραφίζει τον κόσμο γύρω της.

Στη Νέα Υόρκη γνώρισε τον άνδρα που έμελλε να γίνει σύντροφος ζωής. Ο έρωτας ήρθε κεραυνοβόλα, με την πρώτη γνωριμία. Ο γάμος της Calliope και του Χρήστου Καρβούνη έγινε στη Μύκονο τη δεκαετία του 90’, ένα χρόνο μετά την γνωριμία τους, όπως έχει δηλώσει η φωτογράφος σε συνέντευξή της.

Ο γάμος της φωτογράφου, ιδιαίτερος. Οπως είναι η ίδια. Δεν θα μπορούσε να μην έχει κάτι από την ξεχωριστή της αισθητική. Η ίδια είχε φορέσει κόκκινο νυφικό.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Calliope δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Wedding day».

Στην φωτογραφία ποζάρει με τον σύζυγό της σε μια τρυφερή στιγμή.

«Ολοι το ξέρουν ότι έχω έναν ευτυχισμένο γάμο με έναν άνδρα που τον λατρεύω και με λατρεύει. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Στον Χρήστο με κέρδισε ο χαρακτήρας του. Είναι κύριος με όλη τη σημασία. Είναι άρχοντας, φέρεται σωστά. Είναι γενναιόδωρος, αξιοπρεπής, ανθρώπινος, καλός. Είναι μορφωμένος, είναι από σπίτι, καλοβαλμένος, αριστοκρατικός. Δεν είναι κανένα βλαχαδερό. Δεν είναι τυχαίος. Ο άνθρωπός μου είναι πρώτα από μένα. Πρώτα ο Χρήστος, μετά εγώ. Οταν αγαπάμε, αγαπάμε. Οχι βλακείες. Λένε ότι αγαπάνε και μετά τους ζαλίζουν με τις ζήλιες και τις ανοησίες. Ούτε ζηλεύω ούτε φοβάμαι. Ολες μου λένε δεν φοβάσαι μη στον πάρουν, που είσαι πιο μεγάλη; Τους λέω, με δουλεύετε; Ποτέ δεν έχω σκεφτεί τέτοια πράγματα στη ζωή μου. Δεν μου περνάει από το μυαλό, δεν το σκέφτομαι. Μου φαίνεται ηλιθιότητα, ανασφάλεια και κουταμάρα. Γι’ αυτό ο άνδρας μου με αγαπάει και δεν κοιτάει άλλη, γιατί βλέπει μια γυναίκα που είναι άνετη. Με κοιτάει στα μάτια και τη Ζιζέλ να του φέρουν χ...κε, γιατί δεν τον πρήζω, τον αγαπάω και είμαι άνετη. Τι να ζηλέψω; Χαίρομαι που τον κοιτάνε, καμαρώνω, γελάω κιόλας και το διασκεδάζω. Γελάω που τις βλέπω» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Calliope. 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency