Ο Έκτορας Μποτρίνι αποκαλύπτει τον μοναδικό λόγο για τον οποίο παρακολουθεί MasterChef | 0 bovary.gr
Ο Έκτορας Μποτρίνι αποκαλύπτει τον μοναδικό λόγο για τον οποίο παρακολουθεί MasterChef | 0 bovary.gr
29|03|2018 10:16
SHARE
ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ

Ο Έκτορας Μποτρίνι αποκαλύπτει τον μοναδικό λόγο για τον οποίο παρακολουθεί MasterChef


Απαιτητικός, αυστηρός, με καυστικό χιούμορ και αιχμηρές ατάκες: ο Έκτορας Μποτρίνι έχει επιστρέψει στην τηλεοπτική οθόνη την φετινή σεζόν με το Hell’s Kitchen που προβάλλεται στον ANT1.

Ο σεφ σε συνέντευξή του στο Down Town ρωτήθηκε για την πορεία του reality μαγειρικής και τα νούμερα που σημειώνει στους πίνακες τηλεθέασης και παράλληλα αποκάλυψε τον μοναδικό λόγο για τον οποίο παρακολουθεί τον «ανταγωνιστή» του Hell’s Kitchen, το «ΜasterChef».

Ο Έκτορας Μποτρίνι ανέφερε χαρακτηριστικά για την μέχρι τώρα πορεία του reality μαγειρικής του ΑΝΤ1:

«Εδώ έχουμε ένα θέμα προγραμματισμού. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ αργά. Το καλό είναι ότι δεν χάνουμε κοινό. (...) Νομίζω ότι στη συνέχεια θα πάει πάρα πολύ καλά. Είναι θέμα χρόνου. Γιατί το MasterChef πέρσι πώς πήγαινε; Οχι καλά! Φέτος πάει πάρα πολύ καλά! Είναι και αυτοί πολύ καλοί...».

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Έκτορας Μποτρίνι αποκάλυψε τον μοναδικό λόγο για τον οποίο συντονίζεται στο τηλεοπτικό hit της χρονιάς, το MasterChef.

Ο λόγος για τον οποίο το παρακολουθεί δεν είναι άλλος από τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο που με την προσωπικότητά του έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη στιγμή:

«Οταν μπορώ το βλέπω γιατί μου αρέσει πολύ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Έχουμε δουλέψει μαζί, έχει πλάκα και γελάω όταν τον βλέπω. Νιώθω σαν τους φίλους μου που όταν με βλέπουν απ’έξω να κράζω τούς φαίνεται περίεργο».