NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Yβόννη Μπόσνιακ: Η φωτογραφία από το παρελθόν με μαγιό -Ποζάρει σαν σταρ


Η Υβόννη Μπόσνιακ κατέχει πλέον τη δική της θέση στη βιομηχανία της μόδας, υπογράφοντας ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα και αγαπούν την γυναίκα του σήμερα που θέλει να εκπέμπει θηλυκότητα και δυναμισμό.

Η Υβόννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία: από μητέρα Γαλλίδα και πατέρα Κροάτη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People είχε δηλώσει ότι υπήρξε ένα ανοιχτό και χαρούμενο παιδί που διαμόρφωσε τον χαρακτήρα του στα 14 του χρόνια και «πάτησε γερά στα πόδια του». Η Υβόννη ποτέ δεν ήθελε να κάνει μακρόπνοα σχέδια. Ηθελε πάντα να ζει για το σήμερα. Οταν ήταν μικρή, ονειρεύοταν να γίνει γιατρός αλλά τελικά σπούδασε παιδαγωγός. Το μόντελινγκ ήρθε στη ζωή της στα 14 της χρόνια:

«Άρχισα το μόντελινγκ στα 14. Τα καλοκαίρια πήγαινα με direct bookings σε διαφορετικές χώρες. Όταν πλέον τελείωσα το σχολείο, άρχισα να ταξιδεύω περισσότερο, έμενα ένα μήνα σε κάθε χώρα, έβλεπα τον τρόπο δουλειάς, μέχρι που ήρθα στην Ελλάδα και δεν έφυγα ποτέ. Ως μοντέλο, πρέπει να κάνεις τους άλλους να σε σέβονται. Αν κάποιος με αντιμετωπίζει σαν ένα άβουλο ον, πολύ απλά δεν θα κάνω τη δουλειά» αναφέρει στην ίδια συνέντευξη στο People.

 Οι αναλογίες της ήταν και παραμένουν εντυπωσιακές.

Η Υβόννη έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και δημοσίευσε μια φωτογραφία όταν πόζαρε η ίδια ως μοντέλο στο φακό, φορώντας μαγιό.

Η φωτογραφία δεν μπορούσε παρά να κεντρίσει το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων που έσπευσαν να σημειώσουν ότι «Παραμένει η ίδια». «Mια φορά και έναν καιρό» έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας και το look της παραπέμπει σε σταρ του σινεμά. Οι αναλογίες της κόβουν την ανάσα, το σαγηνευτικό της βλέμμα, πάντα το δυνατό της σημείο.

yvonini/ Instagram
yvonini/ Instagram