NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
«ΠΑΙΞΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ»

«Ελα και μερακλώσαμε!» -Η Χριστίνα Σούζη χόρεψε με την καρδιά της στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο


Όλοι μαζί, πράγματι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Μια βραδιά σαν την χθεσινή, κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι, με μουσικές του χθες και του σήμερα και χιλιάδες ανθρώπους ενωμένους για τον ίδιο σκοπό, το έδειξε.

Το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιουλίου, το Παναθηναικό Σταδιο γέμισε ασφυκτικά. Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», «Παίξε Τσιτσάνη μου» έγραψε τη δική της σελίδα στην ατζέντα με τα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού. Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες: αυτό το γεγονός χάρισε στη συναυλία ξεχωριστή σημασία.

Μεγάλοι καλλιτέχνες (Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Χρήστος Νικολόπουλος Γιώργος Νταλάρας, Μαρίζα Ρίζου, Mαρίνα Σάττι + Fones και Ελένη Τσαλιγοπούλου) ένωσαν τις φωνές τους και χάρισαν μια βραδιά γεμάτη μνήμες, νοσταλγία και ελπίδα σε όσους έδωσαν το παρών.

Στην αρχή της βραδιάς, ο σπουδαίος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος έδωσε το «πρόσταγμα» «... να αρχίσουν οι χοροί» και ο Γρηγόρης Βαλτινός «έντυσε» την μουσική βραδιά με τη ζεστή του φωνή.

Μια παρουσία, ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό ήταν εκεί και με μια φωτογραφία συμπύκνωσε την ενθουσιώδη ενέργεια που ήταν διάχυτη στο στάδιο.

Μιλάμε για την Χριστίνα Σούζη. Είναι λίγες οι τηλεοπτικές παρουσίες που μας κάνουν να κρεμόμαστε από τα χείλη τους. Η Χριστίνα Σούζη με τις μετεωρολογικές της προβλέψεις και την πέρα για πέρα αυθόρμητη συμπεριφορά της μπροστά στο φακό, έχει χτίσει πιστό κοινό.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, δημοσίευσε μια φωτογραφία ποζάροντας «επί τω έργω»: η ίδια και ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πιτταράς, με χαλαρή διάθεση, χόρεψαν και έδειξαν ότι απόλαυσαν την βραδιά με την καρδιά τους! Η λεζάντα της Χριστίνας Σούζη στη φωτογραφία της είναι χαρακτηριστική και εύστοχη: «Έλα και μερακλώσαμε! Τσιτσάνης...».

H Χριστίνα Σούζη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς/ Φωτογραφία: Cristina Souzi/ Facebook
H Χριστίνα Σούζη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς/ Φωτογραφία: Cristina Souzi/ Facebook