Τρέλα με τη νέα κολεξιόν της Μπέκαμ -Στο ebay τα πωλούν 4 φορές πάνω από την αρχική τιμή! | 0 bovary.gr
Τρέλα με τη νέα κολεξιόν της Μπέκαμ -Στο ebay τα πωλούν 4 φορές πάνω από την αρχική τιμή! | 0 bovary.gr
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ

Τρέλα με τη νέα κολεξιόν της Μπέκαμ -Στο ebay τα πωλούν 4 φορές πάνω από την αρχική τιμή!


Φρενίτιδα με τη νέα συλλογή ρούχων της Βικτόρια Μπέκαμ!

Η Βικτόρια Μπέκαμ συνεργάστηκε  με το brand Target για τη δημιουργία μιας οικονομικής συλλογής που περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες κάθε ηλικίας (από extra small μέχρι extra large). Στην συλλογή έχει εντάξει μάλιστα και βρεφικά – παιδικά ρούχα. Από την πρώτη ημέρα που η συλλογή βγήκε στην αγορά, την Κυριακή 9 Απριλίου, είναι sold out και τα ρούχα πωλούνται ακόμα 4 φορές πάνω από την αρχική τιμή λόγω της τεράστιας ζήτησης.

Στο eBay, ένα statement φόρεμα μπορεί να πωληθεί 146 ευρώ, ενώ η αρχική του τιμή είναι 40 ευρώ, ένα bomber jacket που είχε αρχική τιμή  81 ευρώ να πωληθεί στην τιμή των 232 ευρώ και ένα μαύρο casual φόρεμα με αρχική τιμή στα 40 ευρώ, να πωληθεί στα 116 ευρώ.

Ολη αυτή η φρενίτιδα προκάλεσε τεχνικά προβλήματα και καθυστερήσεις στις παραγγελίες.

Η Βικτόρια Μπέκαμ έσπευσε να «απολογηθεί» δημόσια μέσω Twitter: «Είμαι υπερπλήρης με την ανταπόκρισή σας στη νέα μου κολεξιόν. Ευχαριστώ για την υπομονή σας και συγγνώμη για οποιοδήποτε πρόβλημα».

Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο Sunday People για τη νέα της συλλογή: «Είναι σχεδιασμένη για γυναίκες κάθε ηλικίας, σωματότυπου και οικονομικής επιφάνειας. Θέλω να ενθαρρύνω τα κορίτσια και τις γυναίκες να αναδεικνύουν την καλύτερη οπτική του εαυτού τους».