Zara
Zara
SLIP SKIRT

Slip skirts -Oι φούστες που κρύβουν κάθε ατέλεια και προσθέτουν πόντους στο ύψος και το look σου


Τις περασμένες σεζόν επανήλθαν στην μόδα τα slip dresses.

Θυμάστε, τα σατέν ή μεταξωτά φορέματα που τυλίγουν την σιλουέτα με αισθησιασμό και φορούσαν τα super models των 90s, όπως η Κέιτ Μος.

Αρχικά το slip dress χρησιμοποιήθηκε σαν πρακτικό εσώρουχο, για να βοηθήσει τα φορέματα και τις φούστες να εφαρμόζουν σωστά, να ζεστάνει το σώμα το χειμώνα και να αποτρέπει τα φορέματα από την διαφάνεια.
100 χρόνια μετά, τα slip φορέματα και πλέον και οι φούστες, έχουν εντελώς διαφορετικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα και το στιλ.

Απελευθερωμένα από το lingerie status τους, τα κομμάτια αυτά βρήκαν τον δρόμο τους και βγήκαν στο προσκήνιο της μόδας ξανά, χάρη στην ανανεωμένη εμμονή της βιομηχανίας με καθετί throwback.

Αυτή τη φορά το trend που τείνει να γίνει must have στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα των Γαλλίδων και όχι μόνο, είναι oι slip skirts.

Κάθε στιλάτη γυναίκα έχει τουλάχιστον μία στην ντουλάπα της, με την λεοπάρ εκδοχή του brand Réalisation, να είναι απόλυτα επιτυχημένη.

Δροσερές, θηλυκές και εκπληκτικά ευκολοφόρετες, αυτές οι φούστες είναι ιδανικές για τις υψηλές θερμοκρασίες.

Σε ό,τι αφορά το styling, οι γυναίκες στο Instagram, ανατρέπουν τον θηλυκό τους χαρακτήρα, συνδυάζοντας τις φούστες με basic κομμάτια και urban αξεσουάρ.

 

 

Υπάρχει κάτι σούπερ grunge στον τρόπο που οι bloggers όπως η Jeanette Madsen και Monikh Dale έχουν υιοθετήσει το λουκ. Ωστόσο το τέλειο με τις slip φούστες είναι πως μπορούν να φορεθούν και σε επίσημες περιστάσεις, με πουκάμισα, strappy πέδιλα με τετράγωνη μύτη και σκουλαρίκια. 

Δοκιμάστε τις.