Ιnstagram/imhannahwhiting
Ιnstagram/imhannahwhiting
ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ΣΑΚΑΚΙ

Το φθινοπωρινό μουσταρδί σακάκι που έχει γίνει η νέα εμμονή των fashion bloggers


Το νέο it κομμάτι των street-style look χτυπά στους ρυθμού του μουσταρδί.

Αν στο Instagram ακολουθείτε accounts σχετικούς με τη μόδα (από brands μέχρι fashion bloggers), πιθανώς, να έχετε παρατηρήσει ότι αυτό δεν είναι ένα φθινόπωρο σαν όλα τ' άλλα. Από το total pink κουστούμι  και αυτό το ιδιαίτερο παντελόνι μέχρι τα ανοιχτά (κι ας κάνει κρύο) mules, τα μπουφάν άνορακ, τα  combat boots, τους περίτεχνους γιακάδες και τα τσαντάκια-μπανάνα, οι πρωταγωνιστές της γκαρνταρόμπας έχουν αλλάξει ύφος και κυκλοφορούν πια σε πολύ πιο τολμηρές γραμμές και αποχρώσεις. 

Κι ενώ το μαύρο, αλλά και το καμηλό παραμένουν στο θρόνο των χειμερινών χρωμάτων, μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του κίτρινου αρχίζει και κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος: Ο λόγος για το μουσταρδί.

(Παρένθεση: Αν, από την άλλη, δεν έχετε παρατηρήσει τίποτα, γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να σας δείχνουμε ο,τι αξίζει να υποπίπτει στην αντίληψη σας, αλλά οι συγκυρίες το κράτησαν μακριά απο το οπτικό σας πεδίο. Κλείνει η παρένθεση).    

Επιστρέφοντας στο μουσταρδί λοιπόν (κάποιοι θα το έχετε ακούσει ή θα το ξέρετε και ως «κροκί»), υπάρχει ένα κομμάτι που εδώ και λίγο καιρό ξεπουλάει. Και λέμε «ξεπουλάει» γιατί έχει κλέψει τις καρδιές των high end εκπροσώπων της μόδας. Ο νέος έρωτας των street style fashion bloggers είναι αυτό το μουσταρδί blazer και φοριέται σαν κομμάτι των καθημερινών τους εμφανίσεων. 

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι 6 τάσεις που πρωταγωνιστούν αυτό το φθινόπωρο.

TopShop
TopShop

Δεν είναι τυχαίο που έχει γίνει ανάρπαστο αν σκεφτείτε πως συνδυάζει δύο τάσεις: το μουσταρδί (το σκούρο κίτρινο, όπως είπαμε, θεωρείται ένα από τα τοπ χρώματα της σεζόν) και τις ογκώδεις φόρμες στα ρούχα. Win-win situation δηλαδή. 

Πριν σας αποκαλύψουμε που θα το βρείτε και πόσο κοστίζει, για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Που θα το βρείτε; Το μουσταρδί σακάκι είναι κομμάτι από τη συλλογή του Τopshop και στην Ελλάδα έρχεται στην τιμή των 98 ευρώ. 

Για όσες αγαπούν τα deux pieces κομμάτια, μπορείτε να βρείτε και ασορτί παντελόνα (θα τη βρείτε εδώ και κοστίζει 68 ευρώ) και να φτιάξετε την τέλεια μονοχρωμία!