Ap
Ap
ΜΟSCHINO SS19

Η Gigi Hadid έκλεισε το show Μοschino ντυμένη νύφη -Δεκάδες πεταλούδες την ακολουθούσαν


Στο περσινό show του οίκου Μοschino για την άνοιξη, η Gigi Hadid περπάτησε τυλιγμένη μέσα σε ένα τεράστιο μπουκέτο λουλούδια.

Στην φετινή παρουσίαση του Jeremy Scott για την άνοιξη/καλοκαίρι 2019, το διάσημο μοντέλο ήταν και πάλι εκεί και έκλεισε το φαντασμαγορικό show με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

Η φαντασία του Scott έχει αποδείξει, άλλωστε, ότι δεν έχει όρια.

Το σκοτεινό σκηνικό γέμισε χρώματα από μίνι φορέματα με print που θύμιζε ίχνος μαρκαδόρων, αλλά και από την τελευταία εμφάνιση, της Gigi, ντυμένης νύφη μέσα σε ένα μίνι, balloon νυφικό και ιδιαίτερο πέπλο.

Τη νεαρή σταρ του μόντελινγκ ακολουθούσαν παραμυθένιες μαύρες φιγούρες, που κρατούσαν ένα σμήνος από πολύχρωμες πεταλούδες. Τo αποτέλεσμα ήταν ονειρεμένο και η Gigi έμοιαζε με νεράιδα μέσα στο bubble νυφικό.

Με σάουντρακ το γαμήλιο εμβατήριο το show έκλεισε με fun και εντυπωσιακό τρόπο.

Φυσικά η συλλογή καταχειροκροτήθηκε από τους λαμπερούς καλεσμένους και τα διάσημα ονόματα της μόδας που έδωσαν το παρών.

Αp
Αp

Σίγουρα πρόκειται για μία από τις καλύτερες στιγμές της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου και έπονται πολλές, ακόμα, εκπλήξεις στο runway. Κι αν αναρωτιέστε τι θα ακολουθήσει ένα θα σας πούμε: το σόου του οίκου Gucci στις 24 Σεπτεμβρίου.