Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
09|07|2017 10:31
SHARE
ΦΟΥΣΤΑ

Η φούστα-δυναμίτης που θα φορέσουμε τη νέα σεζόν -Ξεχνάμε τις ατέλειες


Αυτή η φούστα είχε τη δική της θέση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που μας έδωσε μια γεύση για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν.

 Οι οίκοι Proenza Schouler και Rodarte παρουσίασαν τις κολεξιόν τους για την άνοιξη του 2017 και εκεί εκτός από φτερά, floral prints και βολάν, είδαμε μια φούστα η οποία κυριάρχησε σε πολλές από τις εμφανίσεις στην πασαρέλα. Mια φούστα διαχρονικά κομψή, που αναδεικνύει την σιλουέτα κρύβοντας τις ατέλειες.

Στον κόσμο της μόδας που συνεχώς αλλάζει υπάρχουν «σταθερές». Κομμάτια των οποίων η αξία διατηρείται αναλλοίωτη και αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή σου για τις εμφανίσεις σου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα κομμάτια αυτά έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση και να σε κολακέψουν.

High waisted midi skirt. Η ψηλόμεση midi φούστα είναι η φούστα που είδαμε στην πασαρέλα και έγινε μέρος ρομαντικών εμφανίσεων. Είτε με loafers, είτε με Mary Jones shoes, είτε με suede flats, είτε με ψηλοτάκουνα ή ankle boots, αυτή η φούστα θα γίνει μέρος των εμφανίσεών μας τη σεζόν που έρχεται.

Δεν έχει εποχή, δεν φοριέται μόνο το πρωί στο γραφείο για ένα preppy office look. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και να κολακέψει κάθε σιλουέτα.

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Getty Images / Ideal Image

 

 

A post shared by Modern Bohemia Style (@style_dock) on Mar 30, 2016 at 11:43pm PDT

 

 

 

A post shared by Maria Aguirre (@seamsewfitting414) on Apr 9, 2017 at 5:01am PDT

 

 

A post shared by CozyBlueLT (@cozybluelt) on Jul 6, 2017 at 2:22am PDT

 

 

A post shared by LIU•JO Empoli (@liujoempoli) on Jun 28, 2017 at 3:03am PDT