OLIVIA CULPO

Κλέβουμε 6 στιλιστικά μυστικά από την θεά, πρώην Miss Universe Ολίβια Κούλπο


Η πρώην Miss Universe 2015 Ολίβια Κούλπο που αναστάτωσε ολόκληρο τον πλανήτη με την γοητεία και την ασύγκριτη ομορφιά της μας εκπλήσσει ευχάριστα το τελευταίο διάστημα με την ενασχόληση της τόσο με το χώρο της μόδας, όσο και με αυτόν της ομορφιάς.

Αν και μικρή σε ηλικία αποπνέει έναν αέρα πραματικής σταρ, ενώ πολλοί τη συγκρίνουν με την Ολίβια Παλέρμο, αν και η Κούλπο είναι περισσότερο girly λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

Είτε εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί είτε απλά κάνει έναν περίπατο σε μια κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις θαυμάστριες της.

Το street style της είναι πάντοτε κομψό με άρτια συνδυασμένα κομμάτια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας!

Όσο για τα μυστικά της για στιλάτες εμφανίσεις σε κάθε περίσταση;

  • Προτιμάει συχνά τα κορμάκια γιατί είναι ιδανικά για το παιχνίδι με το layering, ενώ ως προς τα τζην επιλέγει πάντοτε ψηλόμεσα μιας και αυτό είναι το τρικ για δίμετρα πόδια!

 

 

  • Για τις βραδινές της εμφανίσεις όλα της τα ρούχα φέρουν την υπογραφή κάποιου γνωστού designer για το λόγο αυτό είναι και τόσο εντυπωσιακά.

 

 

  • Το τζάκετ ή το παλτό είναι για εκείνη κάτι παραπάνω από ρούχο. Είναι ένα αξεσουάρ που ανάλογα με τον τρόπο που θα το αξιοποιήσει – δηλαδή φορέσει – μπορεί να αναδείξει το υπόλοιπο outfit. Ρίχνοντας το για παράδειγμα απλά στους ώμους!

 

 

 

 

  • Αυτή τη σεζόν επενδύει χρήματα στις statement μπλούζες και τα top, όπως τα ασύμμετρα σχέδια ή βολάν.

 

 

 

 

  • Αγαπημένο της χρώμα είναι το λευκό για αυτό και τα σύνολα της είναι συχνά one- hue. Θεωρεί το λευκό σε όλους τους τόνους του ως το απόλυτο μίνιμαλ σικ.

 

 

 

 

  • Εμπνέεται από το είδωλο της Audrey Hepburn!