lydiadinner/ Instagram
lydiadinner/ Instagram
ΣΤΟ INSTAGRAM

H Λυδία Παπαϊωάννου δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της και είναι υπέροχη


Αν θες πραγματικά να προστατέψεις την προσωπική σου ζωή από τη δημοσιότητα, μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα.

Η περίπτωση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, Λυδίας Παπαϊωάννου αποδεικνύει ότι αν είσαι πρόσωπο γνωστό στο ευρύ κοινό και θες να προφυλάξεις την ιδιωτική σου ζωή, το καταφέρνεις με άνεση.

Ακόμα κι αν τα social media είναι μέρος της καθημερινότητάς σου, λόγω δουλειάς, μπορείς να κρατήσεις πολύ ευαίσθητα δεδομένα σου μακριά από τους followers σου.

Η Λυδία Παπαϊωάννου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Ιούνιο. Η είδηση ότι ήταν έγκυος έγινε γνωστή λίγες εβδομάδες πριν το ευτυχές γεγονός. Μέχρι τότε, η Λυδία δεν είχε μιλήσει δημόσια για την εγκυμοσύνη της, δεν είχε ποζάρει ούτε μια φορά μπροστά στον φακό δείχνοντας ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Εν ολίγοις, προφύλαξε με διακριτικότητα και απόλαυσε αθόρυβα την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της.

 

Αρκετές εβδομάδες μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού που είναι αγοράκι, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία που τη δείχνει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μαζί με τον σύντροφό της και ταλαντούχο tatoo artist, Κυριάκο Μπαλάσκα.

Όπως η ίδια ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας, η φωτογραφία τραβήχτηκε την άνοιξη: «Από τότε έχουμε γίνει τρεις», πρόσθεσε.

Από την φωτογραφία λείπει η μεγάλη της αδυναμία, ο σκύλος της Frankie και τέταρτο μέλος της οικογένειάς της.