Μις Αμερική: Για πρώτη φορά διαγωνιζόμενη κερδίζει τον τίτλο με τα φυσικά της μαλλιά  | 0 bovary.gr
Μις Αμερική: Για πρώτη φορά διαγωνιζόμενη κερδίζει τον τίτλο με τα φυσικά της μαλλιά | 0 bovary.gr
ΜΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Μις Αμερική: Για πρώτη φορά διαγωνιζόμενη κερδίζει τον τίτλο με τα φυσικά της μαλλιά


Γεννήθηκε στην Ιταλία, μεγάλωσε στη Βιρτζίνια Μπιτς (πόλη που βρίσκεται στην περιοχή Χάμπτον Ρόουντς της πολιτείας της Βιρτζίνια), σπούδασε Πυρηνική Xημεία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα και στα 25 της χρόνια μόλις κατέκτησε τον τίτλο της Μις Αμερική.

Μεταξύ 50 γυναικών, η Kara McCullough μάγεψε τους κριτές με την ομορφιά της, με τα ταλέντα της και τις γνώσεις της. Δημοσιογράφος του Refinery29 ρώτησε την Kára McCullough πώς αποφάσισε να πάει κόντρα στο στιλ των χτενισμάτων που συνήθως βλέπουμε στους διαγωνισμούς ομορφιάς και να αναδείξει το φυσικό της look. 

Η Kára McCullough χαρακτηρίστηκε ως «μια από τις πιο ευφυείς διαγωνιζόμενες στην ιστορία» -πρόσθεσε, μάλιστα,  ότι φιλοδοξεί να εμπνεύσει τις γυναίκες να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην τεχνολογία, τα μαθηματικά και τη μηχανική- και ένα από τα στοιχεία της εμφάνισής της που ξεχώρισαν ήταν η επιλογή της να αφήσει τα μαλλιά της φυσικά.

Η Kara McCullough δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Οταν επέλεξα να αφήσω φυσικά τα μαλλιά μου, είχα μαζική υποστήριξη. Αποφάσισα να εμφανιστώ με το look που θα με έκανε να νιώσω άνετα, που θα αναδείκνυε το πιο φωτεινό κομμάτι του εαυτού μου. Ηθελα να παροτρύνω κι άλλους ανθρώπους να αναδείξουν το look τους που μπορεί να είναι ανάλογο με το δικό μου.

Δεν είχα ξανασυμμετάσχει σε διαγωνισμό με ανάλογο lοοk. Ηταν κάτι καινούριο για μένα. Γιατί δεν μοιάζει με τα look που βλέπουμε στην τηλεόραση, στις διαφημίσεις, στην πασαρέλα. Η έμπνευση ήρθε από τον κομμωτή μου, Albert Luiz. Οταν αποφάσισα να αφήσω τα μαλλιά μου κατσαρά, ήμουν φοβισμένη. Δεν ήξερα πώς θα το αποδέχονταν οι άνθρωποι. Ενιωθα, όμως, σαν Ελληνίδα θέα στο stage. Το δικό μου μυστικό είναι η ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση! Μείνετε μακριά από τσατσάρες και βούρτσες και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να ξεμπερδεύετε τα μαλλιά με τις μπούκλες.