Apimages
Apimages
INSTAGRAM MOMENTS

Η Kάθριν Ζέτα Τζόουνς μοιράστηκε μία σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της


H 48χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ και σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, μοιράστηκε μία πολύ σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της στο Instagram.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός έδωσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο στους θαυμαστές της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον πατέρα της να απολαμβάνουν παραδοσιακό βρετανικό απογευματινό τσάι.

«Δύο από τα αγαπημένα μου πράγματα σε μία φωτογραφία. Ο μπαμπάς μου και το παραδοσιακό μου βρετανικό απογευματινό τσάι! Scones, μαρμελάδα και σαντιγί Κορνουάλης» σημείωσε στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας.

Δείτε εδώ:

 

Two of my favorite things in one picture. My daddy and my traditional British afternoon tea!!!! Scones, jam, Cornish clotted cream. Just weighing up who comes first! Sorry Daddythen I will go and weigh myself

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) στις Νοέ 19, 2017, 7:10πμ PST

Μπαμπάς και κόρη δείχνουν πολύ χαρούμενοι τρώγοντας το παραδοσιακό βρετανικό σνακ, τα λεγόμενα scones, που συνδυάζεται άψογα πίνοντας τσάι.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός πρόσφατα γιόρτασε την 17η επέτειο γάμου της με τον Μάικλ Ντάγκλας.

Η 48χρονη, το Σάββατο που πέρασε, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της, γράφοντας: «πριν από 17 χρόνια σαν σήμερα είπα το "Ναι" στον καλύτερο μου φίλο και πατέρα του δυόμισι (τότε) μηνών γιου μας. Πίστευα ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη μέρα από εκείνη, αλλά υπήρξε».

«Χαρούμενη επέτειο αγαπημένε μου Μάικλ. Με σένα στη ζωή μου, τον Ντίλαν και την Κάρις, κάθε μέρα είναι σαν ένα δωδεκάωρο φανταστικό πάρτι στο Πλάζα της Νέας Υόρκης. Σ’ αγαπάω. #love #lovestrong» συνέχισε.

Δείτε εδώ:

 

Διαβάστε επίσης: Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ανεβάζει φωτο της 14χρονης κόρης της που της μοιάζει υπερβολικά

Το βίντεο-απάντηση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στα αρνητικά σχόλια για τις πλαστικές, μας έφτιαξε τη μέρα