O Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό για την συμμετοχή του στο Nomads | 0 bovary.gr
O Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό για την συμμετοχή του στο Nomads | 0 bovary.gr
ΕΓΙΝΕ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΧΘΕΣ

O Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό για την συμμετοχή του στο Nomads


Μετά από 3 μήνες σκληρών δοκιμασιών το ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 Nomads έφτασε στο τέλος του.

Στον τελικό διαγωνίστηκαν οι Γιώργος Μαυρίδης, Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός, ωστόσο νικητής ήταν μόνο ένας.

Οι δύο μεγάλοι φιναλίστ ήταν η Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός. Μεγάλος νικητής που πήρε το έπαθλο των 100.000 ευρώ ήταν η Αποστολία Ζώη που φάνηκε από την αρχή αποφασισμένη να στεφθεί νικήτρια.

Ο Μαυρίδης πάντως κέρδισε τις εντυπώσεις και την συμπάθεια των τηλεθεατών με την συγκινητική αποκάλυψή του για τον λόγο που μπήκε στο Nomads.

Όπως εξομολογήθηκε ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής, για να δεχθεί να μπει στο παιχνίδι, ζήτησε η αμοιβή του, να πάει για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό. 

Ο tattoo artist έχει μιλήσει στο παρελθόν αρνητικά για τα reality και η παρουσία του και μόνο στο Nomads είχε προκαλέσει αίσθηση. Ομως χθες αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικο του για τον «σκοπό» του στο Nomads.

Μετά το πέρας των τηλεφωνικών ψηφοφοριών, ο ίδιος έκανε γνωστό πως συμφώνησε να μπει στο παιχνίδι μετά από συμφωνία με το σταθμό.

«Πρέπει κάποια στιγμή να πω κι εγώ αφού δεν επηρεάζει κάποια ψηφοφορία. Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και αν ήθελα να έχω κάποια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του κ. Λάτσιου, είπε για ένα παιχνίδι-υπερπαραγωγή και μου έκανε πρόταση να συμμετάσχω. Του είπα κατευθείαν όχι.. Mου είπε ο κ. Λάτσιος, “ηρέμησε… να είσαι πιο διαλλακτικός”. Δεν είχε άδικο, το άκουσα, είδα όλα αυτά. Είδα πως είχε μία οικονομικά συμφέρουσα πρόταση για όσους συμμετέχουν. Σκέφτηκα ότι δεν γίνεται να αμοιφθεί τόσο καλά ένας άνθρωπο και είπα να παίξω όλα μου τα χαρτιά. Του είπα “δεν θέλω να με ανταμείψετε με αμοιβή ανά εβδομάδα ή επεισόδιο. Τους πρότεινα -γνωρίζοντας ότι ο ΑΝΤ1 έχει ένα ταμείο κοινωνικής ευθύνης- να πάνε τα χρήματα στην κλινική του παιδογκολογικού και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Είπα αν είναι reality επιβίωσης και είναι τόσο σημαντικό πρόσωπο ο Μαυρίδης κάντε το! Τους έφερα σε επαφή, το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου, το κέρδισα με το σπαθί μου και χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 με βοήθησε να το κάνω αυτό… Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί, τα έχει αναλάβει η κ. Παπαμερή και ο κ. Λάτσιος να τα κάνει όλα αυτά», εξομολογήθηκε προς τιμήν του ο Γιώργος Μαυρίδης.

 

 

Ο ΑΝΤ1 λίγο μετά την εξομολόγηση του Γιώργου λίγο πριν το μεγάλο τελικό, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την τοποθέτηση του παίκτη.

«Ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

Δεν είχε ανακοινωθεί για να μην επηρεάσει τις ψηφοφορίες εις βάρος των άλλων παικτών.

Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν.»