Αυτές οι τσάντες Mango κοστίζουν κάτω από 30 ευρώ και τις κρατάς άνετα και την άνοιξη
MANGO

Αυτές οι τσάντες Mango κοστίζουν κάτω από 30 ευρώ και τις κρατάς άνετα και την άνοιξη

Τον πιστό σύμμαχό σου για τις καθημερινές σου εμφανίσεις τον κρατάς στο χέρι σου.

Σου χαρίζει στιλ, αυτοπεποίθηση, σιγουριά. Χωρά όσα χρειάζεσαι μέσα στη μέρα σου και ακούει τις ανάγκες σου. Η τσάντα σου είναι πάντα εκεί. Ακόμα κι αν η μία εποχή διαδέχεται την άλλη και οι στιλιστικές σου ανάγκες αλλάζουν και προσαρμόζονται σε νέα δεδομένα, η τσάντα θα παραμένει στην πρώτη γραμμή της διαχρονικότητας.

Στον κόσμο της μόδας, η άνοιξη είναι ήδη εδώ και προστάζει αλλαγές και πειραματισμούς. Θέλει χρώμα, σχέδια, ένταση, φαντασία.

Τα χειμερινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου θα πάνε για αρκετούς μήνες στην άκρη και την σκυτάλη θα πάρουν δροσερά και αέρινα κομμάτια που θα σου αλλάξουν τη διάθεση.

Την άνοιξη θέλεις η τσάντα σου να συμβαδίζει με το υπόλοιπο outfit σου. Να ανταποκρίνεται στην ανάγκη σου να νιώσεις πιο ανάλαφρη.

Στα Mango βρήκαμε τσάντες που χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία μπορούν να σε συντροφεύουν και τώρα και την άνοιξη. Το σχέδιο και το χρώμα τους είναι ιδανικό για την έμφανισή σου το πρωί στο γραφείο, στις διαδρομές σου στην πόλη (στις τσάντες που ακολουθούν θα βρεις και μια shopping bag) και στην απογευματινή ή βραδινή έξοδό σου.

Αν διαθέτεις μέχρι 30 ευρώ, έχεις επιλογές. Δεν είναι δύσκολο να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, αρκεί να ξέρεις τι είναι αυτό.

TAGS Mango