«Ποια είναι τα basic κομμάτια αυτή την εποχή;» -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά | 0 bovary.gr
«Ποια είναι τα basic κομμάτια αυτή την εποχή;» -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά | 0 bovary.gr
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

«Ποια είναι τα basic κομμάτια αυτή την εποχή;» -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά


Η Τρίτη είναι εδώ και εδώ είναι και οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας για το στιλ.

Σε κάθε σου στιλιστικό αδιέξοδο, η Πελαγία Χριστάκη έχει την «πυξίδα» για να βρεις τον σωστό, για εσένα, δρόμο στο στιλ.

Κάθε Τρίτη, μέσα από το Bovary, η Πελαγία Χριστάκη απαντά στις ερωτήσεις σας και σας δίνει έξυπνες ιδέες για τη μόδα, τις νέες τάσεις της και το shopping. Ποια κομμάτια είναι αυτά που συμμαχούν μαζί σου για εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες; Ποια ρούχα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση; Τι να φορέσεις όταν... δεν έχεις τίποτα να βάλεις; Οι σημερινές ερωτήσεις έχουν ενδιαφέρον και η λύση τους βρίσκεται στο τσεπάκι της Πελαγίας!

 

Ε.Θ. Πελαγία μου γεια σου. Πήρα μια πολύ ωραία τσάντα, σε καφέ-ταμπά χρώμα που δείχνει πολύ σικ και ακριβή. Όμως, δεν έχω το ίδιο χρώμα παπούτσια. Μπορώ να την πάρω φορώντας μαύρα;

Τρεις μύθοι που καταρρίφθηκαν. Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι απαραίτητο να καλύπτουν τα φρύδια, το χρώμα της τσάντας σου δεν οφείλει να είναι ασορτί με το χρώμα των παπουτσιών σου και η γη δεν είναι επίπεδη.

Είναι σημαντικό να αποστασιοποιηθείς και λίγο από τον κανόνα και να δεις τι είναι αυτό που φοράς: ένα μαύρο παπούτσι mule flat μπορεί να ταιριάζει με μια ταμπά τσάντα για το πρωί αλλά η δεύτερη να είναι παράταιρη με ένα sexy, ψηλό παπούτσι.

Σημαντικό είναι να σκεφτείς και τα υλικά τους: δερμάτινο, σουέτ και λουστρίνι δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. 

Γενικά το ταμπά με το μαύρο ταιριάζουν πολύ και το ντύσιμο γίνεται πολύ σικ αλλά το μπλε είναι ιδανικό.

Β.Μ. Είμαι 55 ετών. Τι να φορέσω σε έναν γάμο για να δείχνω κομψή αλλά όχι συντηρητική;

Μπορείς να φορέσεις ένα πολύ όμορφο κουστούμι (αλλά να είναι καλορραμένο), φροντίζοντας το χρώμα να σού πηγαίνει και το μήκος του παντελονιού να καταλήγει λίγο πριν τον αστράγαλο, αν θες να είναι πιο σέξι. 

 

 

 

 

Α.Κ. Γεια σου Πελαγία. Ποια είναι τα basic γι' αυτή την εποχή;

Η ολόσωμη φόρμα, τα τζιν σακάκια, οι πλισέ μίντι φούστες, τα powersuits και οι 80's αναφορές! 

Δες παρακάτω τις αναφορές από τα fashion shows: 

 

 

 

 

 

Είμαι 60 ετών, 1,63 και είμαι 65 κιλά, αρκετά γυμνασμένη. Ο άνδρας μου βαπτίζει την εγγονή του στις 20 Μαΐου το μεσημέρι, σε κτήμα. Τι μπορώ να φορέσω; 

Είδα το μηνυμά σου βράδυ και είπα «Mα τι κοπέλα έχουμε εδώ 60 ετών αρκετά γυμνασμένη»! Χάρηκα που είσαι fit, ενώ, εγώ τα βράδια μαζεύω τα κομμάτια μου. 

Λοιπόν! 1,63 και 65 κιλά με μυς σημαίνει ότι φαίνεσαι αρκετά λεπτή για το ύψος σου και σύμφωνα με το είδος και την ώρα της τελετής, θα έλεγα να προτιμήσεις κάτι maxi για να σε ψηλώνει και ανοιχτό στους ώμους για να σε αναδεικνύει.

Απελπισμένη νονά: Σώσε με! Τι να πάρω σε ένα κορίτσι 13 ετών για το Πάσχα; 

Θυμήθηκα την πρώτη φορά που πήγα με την νονά μου για ψώνια, αγοράσαμε ένα μαύρο τζιν γνωστής εταιρείας και ένα μαύρο σακάκι από τα Zara. Ήμουν τρελαμένη εκείνη την ημέρα από την χαρά μου. Θα σου έλεγα να της αγοράσεις το πρώτο της iconic jean (αν δεν έχει ακόμα) ή ένα ζευγάρι sneakers που είναι τώρα πρώτο σε πωλήσεις, σε εφήβους.

Αυτά τα δώρα μένουν και γίνονται ανάμνηση. Νονές όλου του κόσμου μην αγοράζετε δώρα για τους «μίνι» εαυτούς σας..

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear 

Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι το καλύτερο παντελόνι για να μην διαγράφει η κυτταρίτιδα; -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά

Διαβάστε επίσης: Ποια παπούτσια είναι ιδανικά για το γραφείο; Η Πελαγία Χριστάκη απαντά