KENZO x H&M: Fashionistas στην ουρά για ένα πολυπόθητο κομμάτι | 0 bovary.gr
KENZO x H&M: Fashionistas στην ουρά για ένα πολυπόθητο κομμάτι | 0 bovary.gr
03|11|2016 14:38
SHARE
KENZO x H&M

KENZO x H&M: Fashionistas στην ουρά για ένα πολυπόθητο κομμάτι


Πέμπτη 3 Νοεμβρίου σήμερα και οι πόρτες της αλυσίδας H&M σε αποκλειστική συνεργασία με τον οίκο Kenzo άνοιξαν επίσημα για το πλήθος των υποψήφιων αγοραστών.

Από τις 6:00 τα ξημερώματα οι ουρές εναλλάσσονταν και οι πιστές Ελληνίδες fashionistas περίμεναν υπομονετικά για να αποκτήσουν έστω και ένα κομμάτι του γνωστού οίκου. Τα καταστήματα θα άνοιγαν τις πόρτες τους στις 9:00 αλλά εσύ έπρεπε να είσαι εκεί πολύ νωρίτερα προκειμένου να καταφέρεις να περάσεις με το πρώτο γκρουπ και να αποκτήσεις κάτι από την πολυπόθητη περιορισμένη συλλογή.Είδαμε κόσμο να σπρώχνεται, να παρακαλάει, να κλέβει την σειρά άλλου. Γέλιο προκάλεσαν τα απορημένα πρόσωπα ηλικιωμένων ανθρώπων που ρωτούσαν με αγωνία τι συμβαίνει και γίνεται αυτός ο πανικός.

Ανάρπαστες έγιναν οι υπέροχες πάνινες cross -body τσάντες καθώς και τα μεταξωτά φουλάρια . Ξεχωρίσαμε τα υπέροχα πουκάμισα με prints καθώς και τα καταπληκτικά floral σύνολα. Η συλλογή σίγουρα αξίζει αφού όντως ήταν μια από τις καλύτερες που έχουμε δει μέχρι σήμερα από τις συνεργασίες της γνωστής αλυσίδας. Όσες πίστες οπλιστείτε με υπομονή και προσέλθετε!

 

 

 

TAGS