20|02|2017 10:58
SHARE
STREET STYLE

Μαθήματα στιλ από τις Λονδρέζες -10 τάσεις από τις street style εμφανίσεις τους


Τις τελευταίες ημέρες, η «καρδιά» της μόδας χτυπά στο Λονδίνο. Η Εβδομάδα Μόδας κορυφώνεται και τα σόου κρατούν το ενδιαφέρον μας αμείωτο.

Kαι ενώ οι σχεδιαστές δείχνουν στις πασαρέλες το στιλ που θα κεντρίσει την προσοχή μας την επόμενη σεζόν, οι σταρ της μόδας του δρόμου εντυπωσιάζουν με τις στιλιστικές επιλογές τους.

Οι street style εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου χαρακτηρίζονται από αντιφάσεις, από έντονα prints και χρώματα, από patterns που είδαμε και το 2016, από statement κομμάτια που συνδυάζονται αντισυμβατικά και φυσικά με πολύ layering. Το preppy συναντά το casual και το ροκ.

Ακολουθούν 10 εμφανίσεις με τάσεις που θα μας απασχολήσουν το 2017.

1) Kόκκινο: To κόκκινο θα είναι ένα από τα χρώματα- πρωταγωνιστές τη νέα σεζόν. Κόκκινα εντυπωσιακά κομμάτια είδαμε και στις street style εμφανίσεις της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

 

 

 

2) Oversized πουκάμισα: Μας αρέσουν. Οι φαρδιές γραμμές είναι μια από τις τάσεις που κυριαρχούν στην φετινή Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2017.

 

3) Ρίγες: Οι ρίγες είναι μια από τις hot τάσεις για την Ανοιξη του 2017, ωστόσο φαίνεται ότι θα τις βλέπουμε και το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2017.

 

4) Φλοράλ: Μεγάλοι οίκοι μόδας όπως Topshop και Mulberry έδειξαν ότι «ψηφίζουν» φλοράλ για το 2017. Οι street style εμφανίσεις έδειξαν ότι φλοράλ θα φοράμε όλη την σεζόν που έρχεται, με διαφορετικούς τρόπους.

 

5) Παντελόνι - φορέμα: Ενας από τους πιο hot συνδυασμούς αυτής της σεζόν. Τα leggings παίρνουν την θέση των καλσόν και φοριούνται με φούστες και φορέματα.

 

6) Kαρό: Αριστοκρατικό στιλ. Μια πολύ σικάτη, all time classic επιλογή. Ενα pattern διαχρονικό που θα είναι ψηλά στις προτιμήσεις και το 2017. 

 

 

7) Μεταλλιζέ: Μεταλλιζέ φούστες. Τις είδαμε πολύ το 2016 και θα μας απασχολήσουν πολύ και το 2017.

 

 

8) Bινύλ: Aλλη μια τάση που το 2016 είδαμε να «αναβιώνει» και να αναβαθμίζεται. Βινύλ φούστες και στις street style εμφανίσεις της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

 

9) Pajama look: Μια διαφορετική βερσιόν του κλασικού κοστουμιού. Χαλαρό στιλ που αποπνέει άνεση.

 

10) Trench coat: Καπαρντίνα. Ενα κομμάτι διαχρονικό και αποτελεί μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές του φθινοπωρινού στιλ. Εδώ βλέπουμε το trench coat σε ένα από τα hot χρώματα του 2017, το κίτρινο.