ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟ... ΣΠΙΤΙ

Σχεδιαστής έκανε το διαμέρισμα του πασαρέλα στο Παρίσι- Η ιδέα που τον έκανε διάσημο


Μπορεί οι περισσότερες επιδείξεις στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού να πραγματοποιήθηκαν στο επιβλητικό κτίριο του Grand Palais, αλλά ένας σχεδιαστής έγινε viral, καθώς αποφάσισε να παρουσιάσει την δική του collection στο... σπίτι του.

Το περίεργο ήταν πως στο show του δεν ήταν μόνο φίλοι και γνωστοί, αλλά διάσημοι fashion editors και ειδικοί του χώρου, οι οποίοι μάλιστα ήρθαν και από την Αμερική για να τον παρακολουθήσουν.

Ο Άντονιν Τρον, λοιπόν, κατάφερε κάτι που κανείς άλλος δεν θα τολμούσε... να εντυπωσιάσει δηλαδή με τις δημιουργίες του ανθρώπους της μόδας, οι οποίοι ήρθαν στο σπίτι του, κάθισαν στην κουζίνα και το σαλόνι του, ήπιαν καφέ από τα χεράκια της μαμάς του και είδαν τα μοντέλα (τα περισσότερα από τα οποία ήταν φίλες του σχεδιαστή) να κάνουν catwalk.

«Το ότι θα παρουσιάσω την νέα μου συλλογή στο σπίτι μου διαδόχηκε περισσότερο από στόμα σε στόμα. Εκδότες και αρθρογράφοι από την Αμερική ήρθαν εδώ πρώτοι, γιατί ήταν αρκετά περίεργο το όλο concept».

 

A photo posted by Jade Frampton (@jadepframpton) on Mar 2, 2016 at 4:38am PST

Με τον Άντονιν Τρον να γίνεται είδηση και στο NYmagazine, ο ίδιος δηλώνει πως παρ΄όλο που είναι Γάλλος μέχρι το κόκαλο, λατρεύει το γεγονός ότι στην Αμερική κάνουν το sportwear (δηλαδή το αθλητικό ντύσιμο) να μοιάζει σαν επίσημο.

O ίδιος, λοιπόν, εμπνεύστηκε από αυτό δημιουργώντας κορμάκια αθλητικού τύπου, φούστες με πιέτες και μεταξωτά φορέματα... όλα σε λιτή και απλή γραμμή.

«Όλα ήταν λιτά, τα υφάσματα τα αγόρασα σε έκπτωση από την βιοτεχνία, καθώς δεν μπορούσα να διαθέσω παραπάνω λεφτά και το σπίτι μου ήταν η πιο οικονομική λύση».

O Άντονιν μάλιστα, έχει εργαστεί ως σύμβουλος μόδας για διάσημους οίκους, όπως ο Balenciaga, o Givenchy και o Louis Vuitton, με αποτέλεσμα να είναι γνωστός στον κόσμος της μόδας στην Γαλλία.

Με το να κάνω την επίδειξη στο διαμέρισμα του, ο Άντονιν ήθελε να περάσει το μήνυμα πως μερικά πράγματα πρέπει να γίνονται με αργό και σταθερό ρυθμό, καθώς σε αυτό τον χώρο το να το παρακάνεις είναι πλέον ένα σύνηθες φαινόμενο.

 

A photo posted by jessoyono (@jessoyono) on Aug 30, 2016 at 12:23pm PDT

 

 

 

 

 

A photo posted by ATLEIN (@atleinparis) on Apr 18, 2016 at 9:07pm PDT

 

 

 

A photo posted by Katrina Israel (@katrinaisrael) on Mar 3, 2016 at 11:04am PST

 

 

 

A photo posted by Wallpaper* (@wallpapermag) on Mar 3, 2016 at 10:17am PST