Αυτό είναι το μυστικό μου για #ΜeresGematesEnergeia ! | 0 bovary.gr
Αυτό είναι το μυστικό μου για #ΜeresGematesEnergeia ! | 0 bovary.gr
LG

Αυτό είναι το μυστικό μου για #ΜeresGematesEnergeia !


Αναλογίζομαι πολλές φορές τη σημασία της ενέργειας στην καθημερινότητα μου, συγκρίνοντας την για παράδειγμα με έναν τραπεζικό λογαριασμό, από τον οποίο κάνεις τις απαραίτητες «αναλήψεις», προκειμένου να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου.

Όμως,  πολλές φορές αυτές οι «αναλήψεις» οδηγούν στο κόκκινο και κάπου εκεί πρέπει κανείς  να σκεφτεί τι γίνεται με τις  «καταθέσεις», δηλαδή την αναπλήρωση της ενέργειας ή και την εξοικονόμηση της.

Και πώς το πετυχαίνω αυτό;

Αρχικά, ποντάρω στην καλύτερη διατροφή, που σημαίνει ότι φροντίζω για την κινητήριο δύναμη του οργανισμού μου, δηλαδή το πρωινό. Με ένα πλούσιο πρωινό ξεκινάω τη μέρα μου και σταδιακά μέσα και από τα υπόλοιπα γεύματα γεμίζω τις μπαταρίες μου και μεγιστοποιώ την ενέργεια μου.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει φυσικά και η ποιότητα, που μεταφράζεται σε φρεσκάδα των λαχανικών και των υπόλοιπων τροφίμων που καταναλώνω.

Μόνο ένα Nature Fresh σύστημα θα μπορούσε να μου το εξασφαλίσει αυτό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και αυτό έχει την υπογραφή της LG.

 

Ο νέος Centum ψυγειοκαταψύκτης της LG αποτελεί την έξυπνη επιλογή!

Βασικό χαρακτηριστικό του ψυγειοκαταψύκτη GBB60NSYQE αποτελεί η τεχνολογία NatureFRESH της LG η οποία διαθέτει 3 λειτουργίες για να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα: το FRESH Balancer, το FRESH Converter και τη NatureFRESH Ψύξη.

Συγκεκριμένα:  Το συρτάρι FRESH Balancer είναι εξοπλισμένο με ένα απλό διακόπτη που ρυθμίζει τη βέλτιστη υγρασία για την αποθήκευση των φρούτων και των λαχανικών ώστε να παραμείνουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα. Το συρτάρι FRESH Converter επιτρέπει την επιλογή της σωστής θερμοκρασίας όταν ο χρήστης αποθηκεύει κρέας, ψάρι ή λαχανικά και

Το σύστημα ψύξης NatureFRESH κυκλοφορεί τον ψυχρό αέρα χρησιμοποιώντας πολλαπλούς αεραγωγούς για την ομοιόμορφη ψύξη του εσωτερικού χώρου στο ψυγείο με αποτέλεσμα την έως 76% καλύτερη κυκλοφορία του ψυχρού αέρα σε σχέση με τα συστήματα semi No Frost.

Παράλληλα, το νέο μοντέλο της LG συμβάλλει στην προσπάθεια μου για εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση του κόστους- άρα μεγαλύτερο κέρδος στην τσέπη που σε καιρό κρίσης- αφού είναι εξοπλισμένο με γραμμικό συμπιεστή Inverter ενεργειακής απόδοσης  A+++ -20%, κάτι που πρακτικά συνεπάγεται και φροντίδα για το περιβάλλον.

Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας βάσει της δοκιμής 20ετούς κύκλου ζωής που πραγματοποιήθηκε από το παγκοσμίου φήμης ινστιτούτο δοκιμών VDE για την αξιοπιστία και την αντοχή του. Η προηγμένη τεχνολογία Centum System™ , εκτός από κορυφαία ενεργειακή απόδοση, προσφέρει εντυπωσιακή ανθεκτικότητα η οποία μάλιστα συνοδεύεται από 20 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ.

Αν ζεις με την οικογένεια σου θέλω να σου πω, πως ο συγκεκριμένος ψυγειοκαταψύκτης δημιουργεί χώρο για μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων από μεγάλα δοχεία έως ψηλά μπουκάλια, χάρη στον ανασχεδιασμό του εσωτερικού του χώρου, όπως για παράδειγμα το βελτιωμένο αναδιπλούμενο ράφι, το οποίο με 2 κινήσεις διπλώνει για να δημιουργεί χώρο.

Ενώ, τέλος, για όσους αγαπάνε το καλό κρασί και προκειμένου να ανταποκριθεί στην Ευρωπαϊκή τάση χρήσης του ψυγείου για την ψύξη του κρασιού, η εταιρεία αναβάθμισε τη σχάρα κρασιών ώστε να μπορεί να φιλοξενεί έως πέντε μπουκάλια κρασιού και δημιούργησε μεγαλύτερο συρτάρι καταψύκτη για να είναι δυνατή η κατάψυξη τροφίμων μεγάλου μεγέθους.

Τι πιο ιδανικό από το να ξυπνάς κάθε πρωί και οι μέρες σου να είναι #ΜeresGematesEnergeia ;