nasospapargyropoulos/ Instagram
nasospapargyropoulos/ Instagram
ΟΝΟΜΑΤΑ-ΕΚΠΛΗΞΗ

Δεν θα πιστεύετε ποιοι τρεις πασίγνωστοι καλλιτέχνες είναι οι νονοί του Νάσου Παπαργυρόπουλου


«Eίμαι ηθοποιός αλλά δεν υποκρίνομαι. Θα κερδίσω με την αξία μου» είχε δηλώσει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος λίγο πριν μπει στο Survivor, μόνο που η πορεία του στο reality επιβίωσης ανέτρεψε τα σχέδιά του.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο πριν από μερικές ημέρες, λαμβάνοντας τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Dot. του ΣΚΑΙ και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πτυχές της ζωής του που δεν ήταν ευρύτερα γνωστές.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε τον Νάσο για την βάπτισή του. Οι νονοί του ηθοποιού είναι τρεις πασίγνωστοι καλλιτέχνες. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Αλέκα Κανελλίδου και η Ρένα Βλαχοπούλου τον βάπτισαν κυριολεκτικά... μπροστά από τα «Αστέρια» (σσ το νυχτερινό κέντρο του πατέρα του, Αργύρη Παπαργυρόπουλου), σε μια εξέδρα, πριν τρεις δεκαετίες. 

«Με βάπτισαν κανονικά με παπά και κολυμπήθρα, αλλά αντί να τελέσουν το μυστήριο στην εκκλησία, το έκαναν στη θάλασσα. Είχαν βάλει μια εξέδρα πάνω στη θάλασσα κι εκεί την κολυμπήθρα. Με τους νονούς μου είχα επαφή μέχρι κάποια ηλικία. Μετά ο καθένας είχε τις δουλειές του και δεν τα λέγαμε τόσο συχνά», δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή.

 

 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, πριν από λίγες ημέρες, όταν σκιαγραφούσε το προφίλ του Νάσου Παπαργυρόπουλου στην απογευματινή εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, είχε αναφερθεί και εκείνη στην βάπτιση του ηθοποιού και συγκεκριμένα στην «έκτακτη συμμετοχή» της Ρένας Βλαχοπούλου στο μυστήριο.

«Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν στη βάπτιση ως καλεσμένη. Την ώρα που γίνεται το μυστήριο και λαδώνουν το μωρό, μένει ένα σημείο αλάδωτο. Το βλέπει αυτό η Ρένα Βλαχοπούλου και λέει «Ωπα, παιδιά, δεν γίνεται να μείνει αυτό το σημείο αλάδωτο, είναι δυνατόν;». Σηκώνεται, λοιπόν, από τη θέση της, και πάει και λαδώνει το μωρό. Αυτομάτως, έγινε κι εκείνη νονά».