Ο ποδοσφαιριστής της Arsenal Hector Bellerin, Φωτογραφία: Héctor Bellerín/instagram
Ο ποδοσφαιριστής της Arsenal Hector Bellerin, Φωτογραφία: Héctor Bellerín/instagram
PARIS FASHION SHOW

Hector Bellerin: O πιο στιλάτος ποδοσφαιριστής του κόσμου περπάτησε στο catwalk του οίκου Louis Vuitton


O Ισπανός ποδοσφαιριστής Εκτορ Μπεγερίν (Héctor Bellerín) τράβηξε τα βλέμματα όχι για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες σε αγώνα της Αρσεναλ, αλλά στην πασαρέλα. 

Ναι, ο 24χρονος αθλητής, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ για λογαριασμό της Άρσεναλ, δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του οίκου Louis Vuitton να περπατήσει στο catwalk στο fashion show που έγινε πρόσφατα στο Παρίσι. 

Ο Εκτορ Μπεγερίν θεωρείται από τους πιο κομψούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο και σύμφωνα με την βρετανική έκδοση της Vogue είναι ο πιο στιλάτος ποδοσφαιριστής.

«Προπονούμαι σκληρά, παίζω καλά και φορώ ρούχα που είναι τελευταία λέξη της μόδας. Ζω τη ζωή μου με τον τρόπο που θέλω να τη ζήσω και όχι με τον τρόπο που οι άνθρωποι θεωρούν ότι πρέπει», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Εκτορ Μπεγερίν.

Δείτε εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't let them tell you, it's not possible. Thank you to @virgilabloh & @louisvuitton for the opportunity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Héctor Bellerín (@hectorbellerin) στις 20 Ιούν, 2019 στις 8:40 πμ PDT

Γεννήθηκε στη Βαρκελώνη, η μητέρα του εργαζόταν ως μοδίστρα και ο πατέρας του ως ασφαλιστής. Ο 24χρονος διαθέτει δική του ραπτομηχανή στο σπίτι του, την οποία έχει κληρονομήσει από τη γιαγιά του, που είχε μάλιστα δικό της εργοστάσιο παραγωγής ρούχων.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής επιλέγει αθλητικά ρούχα και κομμάτια υψηλής ραπτικής στις εμφανίσεις του. Συνήθως φοράει Gucci και Louis Vuitton σε κάθε του εμφάνιση και η πρόταση για να περπατήσει στο catwalk δεν άργησε να έρθει. 

Δείτε το βίντεο (στο σημείο 06:21):

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν ποδοσφαιρικές ομάδες δεν ενδιαφέρονται για τη μόδα. Για αυτούς, μπορεί να είναι πολύ περίεργο να βλέπουν κάποιον να έχει διαφορετική εμφάνιση. Αλλά έμαθα να μην διαβάζω τα σχόλια» έχει σημειώσει ο 24χρονος Ισπανός. 

Διαβάστε επίσης: Γεννημένος για να τολμά: David Beckham, θρυλικός ποδοσφαιριστής και style icon