ZARA
ZARA
ZARA

Δεν έχουμε ξαναδεί τόσα κοχύλια μαζεμένα -Τα παπούτσια από τα Zara που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι


Οι πρώτες ζεστές ηλιαχτίδες μας έκαναν ήδη να ονειρευόμαστε καυτές μέρες και δροσερές καλοκαιρινές νύχτες.

Οι χαλαρές βόλτες και οι στιγμές ξεγνοιασιάς που φέρνει μαζί του το καλοκαίρι είναι ο κύριος λόγος που ανυπομονούμε για την άφιξή του. Οι αναμνήσεις των πιο αξέχαστων καλοκαιριών περιλαμβάνουν ατελείωτες ώρες στη παραλία μαζεύοντας κοχύλια.

Αυτή την σεζόν δεν θα χρειαστεί να τα αναζητήσουμε πολύ μακριά, αφού θα είναι πάνω στα πιο κομψά αξεσουάρ. Τα κοχύλια αυτό το καλοκαίρι ξεβράζονται στα Zara και γίνονται τα πιο ωραία διακοσμητικά.

Τα παπούτσια και οι τσάντες με μίνιμαλ ύφος και bohemian διάθεση που θα συνοδέψουν κάθε σύνολό μας τη νέα σεζόν βρέθηκαν και είναι σκέτος πειρασμός.

Ανάμεσα στις νέε κυκλοφορίες των Zara εκτός από υπέροχα φυσικά κοσμήματα επμνευσμένα από τον βυθό, θα βρείτε τα πιο elegant και summerish σχέδια πλεκτές τσάντες καλάθια και ψάθινα τσαντάκια με δεκάδες μικροσκοπικά κοχύλια. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παπούτσια της ανοιξιάτικης συλλογής.

Στιλάτα mules με τακούνι και άνετα φλατ με κεντημένες χάντρες σε φυσικούς τόνους αποπνέουν κάτι το έθνικ και εξωτικό ενώ παράλληλα τόσο οικείο. Τα κομμάτια με τα κοχύλια είναι όλα ξεχωριστά και δεν ξέρουμε ποιο να διαλέξουμε. Ανακαλύψτε τα.

Ζara