Τα ρούχα που σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη  | 0 bovary.gr
Τα ρούχα που σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη | 0 bovary.gr
12|03|2017 09:35
SHARE
ΔΕΙΞΕ ΨΗΛΟΤΕΡΗ

Τα ρούχα που σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη


Kάθε στιλιστική σου επιλογή έχει στόχο την ανάδειξη των δυνατών σημείων του σώματός σου.

Τα ρούχα που επιλέγουμε στις all day εμφανίσεις μας θέλουμε να μας δείχνουν κομψότερες, να αγκαλιάζουν το σώμα μας, να είναι σύμφωνα με το σωματότυπό μας, να μας δείχνουν πιο λεπτές και πιο ψηλές.

Μπορεί το ύψος να μην είναι το δυνατό σου σημείο, όμως ο κατάλληλος συνδυασμός ρούχων μπορεί να σε κάνει να φαίνεται ψηλότερη, ξεγελώντας το μάτι. Υπάρχουν τα ρούχα που μπορούν να βοηθήσουν να επιτύχεις τον στόχο σου.

Δεν είναι μόνο τα ψηλοτάκουνα ο σίγουρος τρόπος να κερδίσεις πόντους. Ενα μάξι φόρεμα, ένα ψηλόμεσο παντελόνι, flared jeans ή ένα μονόχρωμο σύνολο μπορούν να σε κάνουν να δεις διαφορά.

1) Mάξι φούστα/φόρεμα: Είναι κομμάτια που αν φορεθούν με το κατάλληλο παπούτσι μπορούν να σε δείχνουν ψηλότερη. Ιδίως την άνοιξη και το καλοκαίρι μπορούν να δημιουργήσουν μια αέρινη εμφάνιση.

 

 

 

 

 

 

A post shared by Lukas Boutique (@lukasboutique) on Mar 11, 2017 at 9:57am PST

 

 

A post shared by STOLTHED (@stolthed08) on Mar 11, 2017 at 6:18am PST

2) Μονόχρωμο σύνολο: Η μονοχρωμία στις all day εμφανίσεις σου σε βγάζει από την δύσκολη θέση του σωστού συνδυασμού δύο ή παραπάνω χρωμάτων. Γενικά αν επιλέγεις την μονοχρωμία, δίνεις την εικόνα μιας πιο λεπτής σιλουέτας μιας και τα μάτια θα βλέπουν το σύνολο και όχι τα κιλά σου. Tα μονόχρωμα ρούχα - όπως ένα μονόχρωμο κοστούμι- μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις (και) ψηλότερη.

 

 

 

3) Flared jeans: Είναι ένα από τα κομμάτια που χαρίζουν ύψος. Το φαρδύ τελείωμα του παντελονιού σε συνδυασμό με ψηλό παπούτσι είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να "ξεγελάσει".

 

A post shared by Seafarer (@theseafarerjeans) on Mar 9, 2017 at 5:31am PST

 

A post shared by mavieu (@mavieu) on Mar 3, 2017 at 7:09am PST

4) Ψηλόμεσα παντελόνια: Είναι, ίσως, ένα από τα τοπ κομμάτια που μπορούν να σου χαρίσουν ύψος. Ενα ψηλόμεσο παντελόνι είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των επιλογών αν θέλουμε να δείχνουμε ψηλότερες.

 

A post shared by ᴋʀɪs (@kristina_verdant) on Mar 11, 2017 at 8:14am PST

 

A post shared by La Mode (@lamodefashionmagazine) on Mar 9, 2017 at 5:58pm PST

 

A post shared by @styleaddicted.co on Mar 7, 2017 at 1:03pm PST

5) Κάθετες ρίγες (Vertical stripes): Oι κάθετες ρίγες -σε αντίθεση με τις οριζόντιες- μπορούν να ξεγελάσουν το μάτι και να σε κάνουν να δείχνεις λεπτότερη.

 

 

A post shared by Marialuigia Lamenza (@mariaelle88) on Oct 13, 2016 at 5:37am PDT

 

 

 

A post shared by Patty Soltis (@pcsoltis) on Feb 23, 2017 at 12:13pm PST