Η χώρα μας έχει μακρά παράδοση σε πίτες, γλυκές και αλμυρές.
Οι παραδοσιακές πίτες με φύλλο μάς θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια, τη γιαγιά και φυσικά το σπιτικό, μαμαδίστικο φαγητό.
Οι συνταγές άπειρες, πάνε πίσω στον χρόνο. Κάθε περιοχή έχει και τις δικές της μοναδικές ιδέες για πίτες με ιδιαίτερα ονόματα.Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο για κάτι διαφορετικό, πέσαμε πάνω στην μπρικόπιτα.
Πρόκειται για μια παραδοσιακή κοτόπιτα με κρέμα και καλαμποκάλευρο, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία αλλά και την Ήπειρο. Η πεντανόστιμη πίτα σου δίνει τη γεύση του χωριού!
Διάβασε τι θα χρειαστείς και ξεκίνα αμέσως:
Χρόνος Προετοιμασίας: 60 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 60 λεπτά
Ποσότητα: 16 κομμάτια
ΥΛΙΚΑ