«Σηκώθηκε κι έφυγε, χωρίς να πληρώσει» -Πασίγνωστη chef αποκαλύπτει το χειρότερο ερωτικό ραντεβού που είχε ποτέ | 0 bovary.gr
«Σηκώθηκε κι έφυγε, χωρίς να πληρώσει» -Πασίγνωστη chef αποκαλύπτει το χειρότερο ερωτικό ραντεβού που είχε ποτέ | 0 bovary.gr
ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ

«Σηκώθηκε κι έφυγε, χωρίς να πληρώσει» -Πασίγνωστη chef αποκαλύπτει το χειρότερο ερωτικό ραντεβού που είχε ποτέ


Μπορεί να το έχεις ζήσει ή να το έχεις ακούσει από κάποια φίλη σου ή απλά να σου έκανε εντύπωση ο τίτλος.

Γιατί πράγματι, υπάρχουν και αυτοί οι άντρες. Εκείνοι που θα βγουν μαζί σου ραντεβού και ενώ εσύ θα περιμένεις να σου φερθούν σαν πριγκίπισσα, όχι μόνο θα σε παρατήσουν την καλύτερη στιγμή, αλλά δεν θα πληρώσουν και το λογαριασμό! Απόδειξη αυτού η ιστορία που διηγείται πασίγνωστη chef.

Το όνομά της είναι συνδεδεμένο με 80 βιβλία μαγειρικής, με τα μέσα ενημέρωσης, με τον ορισμό της άψογης οικοδέσποινας, της καλής νοικοκυράς και της ιδανικής νύφης, αλλά και με τις σωστές ενδυματολογικές επιλογές, την οργάνωση και τη διακόσμηση του σπιτιού, του κήπου και των γάμων. Η Μάρθα Στιούαρτ είναι η γκουρού του lifestyle, η γυναίκα που δημιούργησε μία αυτοκρατορία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων κι ως εκ τούτου είναι πολυάσχολη και δεν διαθέτει τον απεριόριστο ελεύθερο χρόνο.

 

 

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart) on Jun 1, 2017 at 2:42pm PDT

 

Παρόλα αυτά, ως γυναίκα, δεν ξεχνά ποτέ το ρόλο του έρωτα στη ζωή της, αλλά το παρακάτω περιστατικό την άφησε με το στόμα ανοιχτό. Μιλώντας στο Town & Country, η Στιούαρτ αποκάλυψε το περιστατικό που χαρακτηρίζει ως το "χειρότερο ερωτικό ραντεβού" που είχε ποτέ στη ζωή της.

"Βγήκα μαζί του στο lounge του Le Bernardin. Επρεπε να πάει κάπου αλλού μετά το ραντεβού μας και το ίδιο είχα να κάνω κι εγώ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που βγαίναμε. Νομίζω η δεύτερη ή η τρίτη. Δεν μου ζήτησε να τον συνοδεύσω στην υποχρέωση του. Ηπιαμε κοκτέιλ και φάγαμε χαβιάρι. Κάποια στιγμή απλά σηκώθηκε από το τραπέζι και μου είπε πως έπρεπε να βιαστεί. Και πράγματι, σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό! Ηταν τρομερά αγενές εκ μέρους του", είπε χαρακτηριστικά η chef.

Οσο για τα κριτήρια που βάζει στην επιλογή συντρόφου; Αν περιμένατε πως η μαγειρικές ικανότητες είναι ένα από αυτά, τότε κάνετε λάθος. "Έχει να κάνει περισσότερο με το πόσο μου προσελκύει το ενδιαφέρον ο συγκεκριμένος άνθρωπος και πόσο χρόνο θέλω να περνάω μαζί του", συμπλήρωσε η Στιούαρτ.