Τα 3 στιλ jumpsuit που θα φορούν φέτος όλες οι Γαλλίδες -Και εμείς μαζί | 0 bovary.gr
Τα 3 στιλ jumpsuit που θα φορούν φέτος όλες οι Γαλλίδες -Και εμείς μαζί | 0 bovary.gr
ΟΛΟΣΩΜΕΣ ΦΟΡΜΕΣ

Τα 3 στιλ jumpsuit που θα φορούν φέτος όλες οι Γαλλίδες -Και εμείς μαζί


Οι ιέρειες του στιλ δεν είναι άλλες από τις Γαλλίδες.

Το γαλλικό στιλ μπορεί να μας διδάξει πολλά και μας δίνει έμπνευση σε καθημερινή βάση. Από τα Frech Girls ξέρουμε όλα τα κομμάτια-τάσεις που μπορούν να μας εξασφαλίσουν ασύγκριτη κομψότητα και φυσικά τον σωστό τρόπο να τα φορέσουμε και να δείχνουμε πιο chic από ποτέ.

Αν λοιπόν ακόμα το σκέφτεστε να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε.

Φοριούνται πιο εύκολα και από ένα φόρεμα και είναι 10 φορές πιο πρακτικές, ενώ με κάποιον μαγικό τρόπο έχουν την ιδιότητα να συνδυάζονται τόσο με casual παπούτσια, όπως τα trainers, όσο και με ψηλοτάκουνα και να δείχνουν απαράμιλλα στιλάτες.

Stylish και ευέλικτη, υπάρχει μια jumpsuit για κάθε γυναίκα.

Φυσικά οι Γαλλίδες τις λατρεύουν και αυτή την σεζόν είναι πιο απαραίτητες από ποτέ για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας.

Ποιες όμως είναι οι αγαπημένες τους;

Βρήκαμε τα τρία βασικά στιλ που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι και έχουν την θετική ψήφο των πιο ενημερωμένων γυναικών.

Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο. Μια cool και νεανική με τιράντες ή ένα πιο δομημένο στιλ που παραπέμπει σε κοστούμι και δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τίποτα άλλο.

Τα αξεσουάρ είναι εκείνα που σας προσφέρουν αμέτρητες επιλογές και πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς.

Φορώντας μια jumpsuit είστε ελεύθερες να παίξετε και να πειραματιστείτε.

Αυτά είναι τα τρία στιλ ολόσωμης φόρμας που θα δούμε παντού. Αποκτήστε τα!

 

Mε όμορφα prints

Διακριτικά και elegant μοτίβα, όπως μικρά νοσταλγικά φλοράλ ή ρετρό πουά και gingham είναι μερικές από τις επιλογές για ένα θηλυκό λουκ με vintage αέρα. Άνετες εσπαντρίγιες ψάθινες τσάντες καλάθια, μεταξωτά μαντήλια και κόκκινο κραγιόν είναι τα απαραίτητα συστατικά για μια επιτυχημένη εμφάνιση.

Zara

 

 

Η Denim

Η τζιν ολόσωμη φόρμα ξεπερνά την λογική της σαλοπέτας και ντύνει μεγαλύτερες επιφάνειες. Στολίζεται με κουμπιά, φαρδιές ζώνες στο ίδιο χρώμα και topstitch. H ντένιμ jumpsuit είναι από τις πιο αγαπημένες μας αυτή την σεζόν αφού οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας την αποθέωσαν.

ALICE MCCALL, net-a-porter

 

 

Με τονισμένη μέση

Όπως είπαμε οι ζώνες είναι must. Aκόμα, σούρες και λάστιχο τονίζουν περισσότερο το πιο θηλυκό σημείο της γυναικείας σιλουέτας και κολακεύουν απόλυτα κάθε σωματότυπο.

H&M