Τα άνετα και σικ γοβάκια με την λίστα αναμονής των 15.000 γυναικών, είναι και πάλι διαθέσιμα | 0 bovary.gr
Τα άνετα και σικ γοβάκια με την λίστα αναμονής των 15.000 γυναικών, είναι και πάλι διαθέσιμα | 0 bovary.gr
16|01|2018 12:44
SHARE
EVERLANE

Τα άνετα και σικ γοβάκια με την λίστα αναμονής των 15.000 γυναικών, είναι και πάλι διαθέσιμα


Μας ρωτάνε πολλές γυναίκες «Πώς είναι δυνατόν να μπαίνουμε σε λίστα αναμονής για ένα ζευγάρι παπούτσια».

Λογική ερώτηση, αφού με μία βόλτα στα καταστήματα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεις κάτι που θα είναι (πάνω-κάτω) στα γούστα σου και μάλλον σε καλύτερη τιμή, σωστά; Ναι, ωστόσο δεν θα είναι αυτό που θέλεις, αλλά κάτι παρόμοιο. Με σχεδόν ίδιο τακούνι, με παρεμφερές χρώμα, με περίπου το ίδιο κόψιμο που έχει και το αυθεντικό.

Το να αγοράσεις ένα παρόμοιο παπούτσι με αυτό που θες (δηλ. το αυθεντικό), είναι σχεδόν καταστροφικό. Πιθανότατα αυτή τη στιγμή που μιλάμε να σου έρχεται στο μυαλό αυτό το ζευγάρι που πήρες και το μετάνιωσες σε λίγα 24ωρα αφού το φόρεσες μια φορά και μετά ξεχάστηκε στη ντουλάπα. 

Αλλά ας μην μιλάμε για παπούτσια σε λίστα αναμονής γιατί τα πιο πολυσυζητημένα παπούτσια φέτος, είναι και πάλι σε απόθεμα. Μετά τη λίστα αναμονής 15.000 γυναικών για να αποκτήσουν ένα ζευγάρι, τα απόλυτα θηλυκά Everlane, με το άνετο τακούνι, είναι και πάλι διαθέσιμα!  

 

Άνετα και κομψά. Δεν είναι τυχαίο που αυτά τα γοβάκια είναι τόσο δημοφιλή. Τι κάνει όμως αυτά τα τακούνια τόσο ξεχωριστά; Είναι κατασκευασμένα με εξαιρετικά μαλακό ιταλικό δέρμα. Εμπνευσμένα από τις πουέντ του μπαλέτου διαθέτουν στρογγυλεμένο μπροστινό μέρος, ανατομικό πέλμα και ελαστικό πίσω μέρος. Επιπλέον, διατίθενται σε 12 διαφορετικά χρώματα. Κοστίζουν 145 δολάρια, (118 ευρώ), τιμή που δεν είναι απαγορευτική δεδομένου ότι είναι εξαιρετικής κατασκευής και η εταιρεία υπόσχεται ότι είναι «ένα τακούνι με το οποίο μπορείτε να περπατάτε όλη την ημέρα».