H πρώτη, προσωπική συλλογή ρούχων της Alexa Chung -Την περιμέναμε πως και πως | 0 bovary.gr
H πρώτη, προσωπική συλλογή ρούχων της Alexa Chung -Την περιμέναμε πως και πως | 0 bovary.gr
01|06|2017 13:46
SHARE
ALEXA CHUNG

H πρώτη, προσωπική συλλογή ρούχων της Alexa Chung -Την περιμέναμε πως και πως


Ενα κορίτσι της μόδας που μας εμπνέει. Η Αlexa Chung λανσάρει την πρώτη, προσωπική της collection με το όνομά της και ρούχα στα οποία «θα ήθελε να δει τους φίλους της».

Πριν από ένα χρόνο, η Alexa Chung είχε προαναγγείλει την είσοδό της στη βιομηχανία της μόδας με το δικό της brand. Τα ρούχα που λανσάρει είναι ένα συνονθύλευμα των διαφορετικών στιλ που πρεσβεύει. Γιατί αυτό το κορίτσι δεν μπορεί σε μπορεί να μπει σε ένα μόνο στιλιστικό καλούπι. Mε επιρροές από την δεκαετία του 70’, έντονα patterns, girly στοιχεία και χαλαρές γραμμές, η Alexa Chung μας μυεί στον -αποκλειστικά- δικό της κόσμο του στιλ.

Πλεκτά με κυρίαρχο το στοιχείο του color-blocking, miniskirts, μάξι φορέματα με prints, sweatpants και trench coats, βινύλ και leather είναι τα στοιχεία που κέντρισαν την προσοχή μας.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα ότι θα έκανα collection με το όνομά μου. Είναι για μένα μια «ώριμη» στιγμή, έχω την πλήρη ευθύνη. Η ανταμοιβή είναι μεγαλύτερη. Είμαι υπερήφανη. Αγαπημένο μου κομμάτι από τη συλλογή είναι το denim dress. Aγαπώ τα swearshirts μας, το baby blue κοστούμι μας και το tea dress με κουκούλα. Είναι κολακευτικό να ακούω ότι πολλοί ντύνονται όπως εγώ και θέλουν να ντύνονται όπως εγώ. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι οι φίλοι μου έχουν υπέροχο προσωπικό στιλ και δεν νιώθω ότι διαφέρω από αυτούς» δηλώνει η ίδια.


 

 

 

A post shared by Alexa (@alexachung) on May 30, 2017 at 7:43am PDT