ΡΙΞ' ΤΟ ΣΤΟ ΧΟΡΟ

Φτιάξε το κορμί της αφόρητα σέξι χορεύτριας του Κάνιε Γουέστ -Δες πώς


Δηλώνει τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός, είναι μόλις 25 ετών και αποτελεί φαντασίωση χιλιάδων αντρών παγκοσμίως.

Ο λόγος φυσικά για την Teyana Taylor που μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την εμφάνιση της και το χορό της στο video clip του Κάνιε Ουέστ “Fade”, κάνοντας τα βλέμματα των αντρών να κολλήσουν επάνω στο γυαλισμένο από baby oil σώμα της και τις γυναίκες να αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να αποκτήσει κανείς αυτό το αφόρητα σέξι και αθλητικό σώμα με την τόσο εκρηκτική κίνηση.

Η ίδια στις συνεντεύξεις της λέει πως φταίνε τα γονίδια της για το γεγονός ότι έχει τόσο σφιχτούς και γερούς μυς, ενώ αποκαλύπτει ότι ο χορός είναι ο καθημερινός της σύμμαχος για εκγύμναση και διασκέδαση.

Όμως, δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Συνειδητοποιώντας τη μεγάλη της απήχηση στο κοινό και κυρίως στις γυναίκες, έρχεται πια να καθιερώσει το δικό της στιλ στο χορό, δίνοντας μας μια μικρή ιδέα για το τι εστί « Fade 2 Fitness», το site που δημιούργησε για όλες τις θαυμάστριες της και μέσα από το οποίο μπορείς να μάθεις το μυστικό της για το θεϊκό αυτό σώμα αλλά και λεπτομέρειες για την περιοδεία που θα ξεκινήσει, με σκοπό να μυήσει όλες τις γυναίκες στην τέχνη της.

Ας σου θυμίσουμε απλά ότι η Teyana Taylor είναι και μανούλα! Μάλιστα το μωρό της δεν έχει κλείσει ακόμα το πρώτο έτος της ηλικίας του.